Vay şahsi laf atma haBende üniversiteye başladığın yılları özledin diye düşünmüştüm kfkfkf
Plana güvenelim mi yani cane?Adam soruları çaldığı sınava giriyormuş gibi bir halde çok rahat çok profesyonel
Vay şahsi laf atma haBende üniversiteye başladığın yılları özledin diye düşünmüştüm kfkfkf
Plana güvenelim mi yani cane?Adam soruları çaldığı sınava giriyormuş gibi bir halde çok rahat çok profesyonel
Ayağıma oturunca dayanamadım dkdkdkdkdVay şahsi laf atma ha
Plana güvenelim mi yani cane?
Ace derken önce ağzını yıka Garp fanı xDÜç kardeşin hepsi de iyiydi. Aralarında birazcık çürük Ace çıktı ama o da birçoğuna bin basar. @RedTeroR
Canın sağ olsun la dragon nicki yüzünden yeterince üzgünsündür, eğlen birazAyağıma oturunca dayanamadım dkdkdkdkd
Ace'i sevmediğimi iyi bilirsin ama beyazbıyıktan falan çok daha düzgün adammış, wanodan öyle çıktı. Ama tabi son salaklığı hala çok sıkıntılı bir durum.Ace derken önce ağzını yıka Garp fanı xD
Kardeşim sizin gibi garp fanlarını ciddiye alamıyorum artık püfffCanın sağ olsun la dragon nicki yüzünden yeterince üzgünsündür, eğlen biraz
Ace'i sevmediğimi iyi bilirsin ama beyazbıyıktan falan çok daha düzgün adammış, wanodan öyle çıktı. Ama tabi son salaklığı hala çok sıkıntılı bir durum.
Ace çok iyi tarafa oturmuyor. Bazı iyi yönleri ve hareketleri var ama ortalama halinde zararlı ve tehlikeli bir adam. Sırf güç gösterisi olsun diye gidip birine saldırıp öldürebilir, bu ihtimal hep vardı. Luffy ve sabo için bunu diyemeyiz mesela.Üç kardeşin hepsi de iyiydi. Aralarında birazcık çürük Ace çıktı ama o da birçoğuna bin basar. @RedTeroR
Ace WB'ye hızlandırılmış adamlık dersi vermişti.Unutmamak lazım...Üç kardeşin hepsi de iyiydi. Aralarında birazcık çürük Ace çıktı ama o da birçoğuna bin basar. @RedTeroR
Sadece dayak yediler Garp'tan ne tedrisatı@Alpamis @Montana @Whitebear D
Luffy - Ace ve Sabo'nun Garp tedrisatından geçmeleri adamlıklarının nereden geldiğini açıklıyor.İnce detaylar...
Konudaki en iyi yorum sayfayı hemen not alalım@Alpamis @Montana @Whitebear D
Luffy - Ace ve Sabo'nun Garp tedrisatından geçmeleri adamlıklarının nereden geldiğini açıklıyor.İnce detaylar...