Dragon için Law'ı araştırmak zor olmasa gerek. Vegapunk'un uyguladığı daha farklı olabilir tabi de Kuma'nın geldiği hali görüyoruz yani. Buna gerek kalmazdıdan sebep Law'ı öne atıyorum sadece.Korsan olarak ünü olabilir ben doktor olarak ününden bahsediyorum ama. Ope ope sahibi olup tıbbi bilgiye sahip olmazsan aynı etkiyi veremezsin çünkü meyve sana tıbbi bilgi yüklemez. Ayrıca Vegapunk'ın uyguladığı tedavi Ope Ope yeteneklerinden ziyade laboratuvar tedavisi değil mi? Hükümet üssünde imkanlar daha geniş ve zekası 500 yıl ileride olan kişi (?) Vegapunk. Sanmıyorum Law'ın üstesinden gelebileceğini. Law'a + yazdıramazsın buradan
Chopper'in hayalini yemiş o zaman LawOpe openin her hastalığı iyileştirdiğini Drake'ın babası ve Cora-san söylüyor. Drake'ın babasının kaynağı da eski kullanıcının bir çok imkansız görülen hastalığı iyileştirmesiyle o kullanıcının efsane olmasıydı.
Chopper'in hayali zaten çok çocukca ve imkansız bir hayalChopper'in hayalini yemiş o zaman Law
Eh biraz ona kaçmış gibi oluyor. :dd.d Onunki en iyi doktor olmaktan ziyade her hastalığı iyileştiren ilaç geliştirmekti. Varsın gerekirse Ope'ye retcon çeker yapmadığı şey değil. :dd.d Bakalım nasıl edecek.Chopper'in hayalini yemiş o zaman Law
Hangisinin hayali kendi şartlarında normaldi ki.Chopper'in hayali zaten çok çocukca ve imkansız bir hayal
Naminin ki gayet mantıklı mesela Robinin de.Hangisinin hayali kendi şartlarında normaldi ki.
Kendi şartlarında değil ama. Luffy onlara el uzatana kadar imkansızdı. Muhtemelen Chopper da bu sayede erişecek hayaline.Naminin ki gayet mantıklı mesela Robinin de.