Kuma için hiçbir şey yapmadı demek için çok erken onu belirttim ben. Garp Ace ölene kadar sadece ağladı. Mevzu önündeydi üstelik. Bunlar normal ama ne olduğu belli olmayan bir süre geçmişken karakterlere sallamak daha normal. Bu şey gibi oldu, hayvan çiftliği romanındaki " Bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir." kuralı gibi. Bak ben Garp seven biriyim bu arada. Sevmediğim çok az karakter var seride.Yukarı da Kuma için nasıl bir psikoloji de olduğu ile ilgili yorum yapmışsın ama Garp için daha beteri geçerli direk kendi gözünden görüyoruz Mf’de beni böyle tutmazsan seveceğim o Aka’yı diyor adamın iç psikolojisi bu kadar net çizilirken şu çizilenler Öden Wb ilişkisinde çizilse vay be ne kıyak adammış Wb ama iki eli bir yakada denirdi emin ol.
Balık adam yeteneğiyle birlikte tek başına kaçması daha kolay diyorum sadece bir de o olayın nasıl olduğunu da unuttum baya eskide kaldığı için. Tiger orayı mı basıyordu yoksa kendi kurtulunca diğer köleleri de mi kurtarıyordu?10.000 metreden suya atlayıp kaçar mı diyorsun yani?
Muhakemen kalmadı Dragon haterliğinden.@Skywalker Garp, Ace’i kurtarmadı diye gömüyorsun iyi ki siyasete atılmamışsın. Eşe dosta arazi peşkeş çekerdin paso, Trabzonlu siyasetçilerden az çekmedik.
Yav Dragon ile ne alakası var, Garp’ı konuda yermen hata. Niye adam kayırmadı diyorsun.Muhakemen kalmadı Dragon haterliğinden.
Garp korsan kurtarmadı diye gömüyorlar,
Garp, Ace kurtarmadı.Muhakemen kalmadı Dragon haterliğinden.
Burada Coby’i kurtarma işini Shanks’a çekmiş Oda. Shanks gelmeyecek olsa araya Garp girerdi, Shiryu’da gördük zaten. Garp’lık bir şey yok panelde.
Zaten eksi yediği sahne burası benim için en azından öyle ama bunu gelecek bölümler de toparlıyor gerekirse yanında çömez tayfa ile de Coby’i kurtarmaya gidiyor burada ki sahne için savunmam ama Ace konusunda hareket etmedi denilmesi garip.