Dragon ile Garling’in tavşan avlarken bir sohbetlerini görsek güzel olurdu.Garling içerden bunlara yardım ediyor olabilir. Başka türlü böyle rahat olamaz. Bu da Bayan Figarland'ın Sabo'nun saraydan kaçmasına yardım ettiği tezimi destekler.
Dragon ile Garling’in tavşan avlarken bir sohbetlerini görsek güzel olurdu.Garling içerden bunlara yardım ediyor olabilir. Başka türlü böyle rahat olamaz. Bu da Bayan Figarland'ın Sabo'nun saraydan kaçmasına yardım ettiği tezimi destekler.
Tavşan avında Garling'e eskortluk etme görevini Dragon'a vermişlerdir. O sırada ittifak kurulmuş olabilir. Fakat Garling Dragon'a tam güvenemediğinden Sabo Bayan Figarland'ı Dragon'a anlatmadı.Dragon ile Garling’in tavşan avlarken bir sohbetlerini görsek güzel olurdu.
Reyiz ağzım temiz Ace dedikten sonra yıkamam gerekir.Ace derken önce ağzını yıka Garp fanı xD
Dragon'u dövmedi de noldu?Garp keşke arada kendisini de dövseymiş o zaman
Evet.Seni doktor ol diye birisi sürekli dövse doktorluktan mı nefret ederdin carpe bir kere normal örnek ver.
Tanrı Vadisi'nde denizcilerin bulaştırıldığı iğrenç işlere şahit olan Garp oğluna hiçbir şey anlatmayıp denizci olmasını sağlamış. Dragon sonradan rezillikleri fark edip ayrılmış. Garp akıllanmayıp Luffy ve Ace'i de denizci yapmaya çalıştı sonra. Herkesi kendi gibi vizyonsuz sanıyor...Dragon'u dövmedi de noldu?
Mihawkın tavşan örneği geldi aklıma. Kesin o da ejder çıkar.Dragon ile Garling’in tavşan avlarken bir sohbetlerini görsek güzel olurdu.
O zaman Luffy, Ace ve Sabo iyi dövülmemiş çünkü onlar direkt denizcilerden nefret etmiyor kötü karakterli insanlardan nefret ediyorlar.Evet.
Şu örneği verirken hiç mi "la bir yanlışlık var savunduğum şeyde" demedin?
İki tarafta hatalı. Söz konusu aile/sevdiğin olunca katıyım bu konuda. Değer verdiğin birini görmezden gelmek o kişiyi sadece alçaltır. Dragon bir iki tık önde. Görmezden geldiği daha fazlası var.@Trafalgar Law
senin yorumun ne Ginny ve Oden olaylarına merak ettim.