Bir ekleme de ben yapayım. @King of the HellTalihsiz bir yorum olmuş. @kekomancer
Batık maliyet yanılgısı olmasa op güncel takip edilecek seri değil zaten.Talihsiz bir yorum olmuş. @kekomancer
Kardeşim ben güncel olarak sadece My dress up darling takip ediyorum.Bir ekleme de ben yapayım. @King of the Hell
Buna imzamı atarım alışkanlıktan okuyoruz ve sıkıntıdan ama böyle bölümleri okuyunca daha cok sıkılıyoruzBatık maliyet yanılgısı olmasa op güncel takip edilecek seri değil zaten.
Yanlış yazmışım, süpernova demek istedim.Bonney, Shichibukai olmadı. 11 Supernovalardan sadece. Law ile karşılaştıysa bir tek Sabaody'de olmuştur onu da görmedik, bilinmez denk düşmemişlerdir.
Kuma'yı bile zar zor kurtardılar. Oraya girmek kolay mı, hele de o dönem?Kuma reyiz meyvesiyle hastalığı çıkarıp kendi alamıyor mu? Acaba Ginny'nin son anda tam ölürken Kuma'ya demesi acısını almasını istememesinden mi ?
Kuma reyiz büyük adam.
Ama 2 yıl boyunca Ginny için bir şey yapamamaları Devrimci'lere eksi yazdı.
Kuma'nın hikayesi ile beraber içkiye başlamış diyola, bu yüzden o çizimlerYetiştiremedim falan hikaye, Oda bile sıkılmış bölümü çizerken