O kadar da düşmek ne bilim yani kızıl köpek bile yapmazKnk o zaten Kutsal Ejderler'in Köpeği neye eksi yazacak. Adam onlardan emir alıyor zaten.
O kadar da düşmek ne bilim yani kızıl köpek bile yapmazKnk o zaten Kutsal Ejderler'in Köpeği neye eksi yazacak. Adam onlardan emir alıyor zaten.
Karşısındaki kişi baya güçlü ise Kadın ne yapsın zaten savaşmadan teslim olduğunu sanmıyorum.Ginny'de zekiyim felan diye geziyordu yoldan geçen hükümet ajanına yakalandı
Bu adamın kimsesi varken de böyleydi. Saf temiz bir kardeşimiz.Orası doğru elbette. Oradaki hiçbir devrimci, hayatı refaha ersin diye devrimci olmamıştır zaten, tam tersine dünya refahı için kendi hayatını feda etmeye hazırlamıştır diye düşünüyorum. Fakat asıl sorun Kuma'nın, devrimci olduktan sonra bile halen aynı hayatı yaşıyormuş gibi hissettirmesi. Bu adam zaten kimsesizdi halen kimsesiz gibi duruyor.
Konumu ve ana karakter akrabası olma durumundan hayvani güçlü çıkar diye düşünüyorum. Teach çok enteresan bir adam. Adam MF'de Sengoku+Garp'a atarlandı, Saka'dan kaçtıGücüne de pek inanasım gelmiyor benim aslında.
Aynen, Oda drama yapacam diye kendini yırtıyor. Hükümet adayı basıp, o arada Ginny'i öldürmüş olsa yeterdi.Şu yaşananları gördükten sonra Garp, Sengoku gibi gerçekleri bilen bütün denizciler gözden düşüyor. Devrimciler desen amaçları belki taktir edilesi, ekip sağlam ama icraat yok. Ginny'yi rastgele biri kaçırıp öldürse yine sırıtmayacak ama bu yaşanan normal değil. Dramayı arttırıyorsan icraati de ona göre arttıracaksın. Boş durmayacaklar.
İşin sonunda tüm olay hasır şapkalara bağlanacak. Bu sırada diğerleri yalandan bir şeyler yaparlar artık. Yersen iyi yazarlık.
Reis patlayanlar lobisine katılmak istemiyorsan daha fazla atıp tutma bence.Gücüne de pek inanasım gelmiyor benim aslında.
Knk güç olayından bahsetmiyorum Ginny zaten çok ortalıkta bir yerdeydi ve Akainu(yada her kimse)'nin geldiğini bile fark etmedilerKarşısındaki kişi baya güçlü ise Kadın ne yapsın zaten savaşmadan teslim olduğunu sanmıyorum.
Luffy Ve WB de olan ağırlık kimsede yok zaten. Öyle insanlar 100 yılda bir gelir.Dragon ile Luffy çok farklı karakterler…Luffy sevdiği insanları kurtarabilmek için ucunda ölüm bile olsa herkesin karşısına dikilir.Dragon ise birini kurtarabilmek için en doğru zamanı bekler.Ölüme kafa atmaz!
Luffy reis büyük adam! @Alpamis