Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöp ötesi çöp seri sağol sOda. Seriyi yorumlayan arkadaşlar kadar ciddiye alsaydı seri şu an çok başka yerlerdeydi!!!
 
Tüm bunlar olurken Dragon :
Dragon : Ginny nerde !
Asker : Efendim kaçırıldı , kutsal ejderler için olduğunu düşünüyoruz
Dragon : Peki ya Kuma !
Asker : Ginyi arıyordu bulması an meselesi
Dragon : Robin peki
Asker : o kim anlayamadım
Dragon : zaten neyi anladınız ki nerde sizin devrimci ruhunuz , dışarı çık . Ah Robin yıllardır seni bekliyorum muhakkak bir gün seninle karşılaşacağız ve söz veriyorum bir gün herkes benim dünyayı nasıl izlediğimi görecek . Neyse biraz hava alayım ahmak babama benim çocuğu kitledim zaten keyfim gıcır ,iki demlik çay içerim ( askerlikten kalma alışkanlık )
 
Şu yaşananları gördükten sonra Garp, Sengoku gibi gerçekleri bilen bütün denizciler gözden düşüyor. Devrimciler desen amaçları belki taktir edilesi, ekip sağlam ama icraat yok. Ginny'yi rastgele biri kaçırıp öldürse yine sırıtmayacak ama bu yaşanan normal değil. Dramayı arttırıyorsan icraati de ona göre arttıracaksın. Boş durmayacaklar.

İşin sonunda tüm olay hasır şapkalara bağlanacak. Bu sırada diğerleri yalandan bir şeyler yaparlar artık. Yersen iyi yazarlık.
 
Oda’ya neden yüklenildiğini anlamadım. Orta çağ korsan serisinde sadece bölge ele geçirme gibi şeyler yerine tecavüz gibi şeylerin de olması lazım. Çocuk serisi okuduğumu bir nebze unutturmayı başarıyor. Berserk gibi daha ayrıntılı çizse keşke. Seri için bir artı bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık