Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flash TV bile fazla klişe olacağı için bu flashback'i yayınlamazdı. Ayrıca 12 yaşındaki çocuğu çizdiği şekli mide bulandırıcı. Medeni bir ülkede yaşıyor olsaydı bu seriye devam edebilir miydi emin değilim.
 
kutsal ejderin karısı yapıldı demek, zorla alıkonduktan sonra bir kutsal ejdere satıldığı anlamına gelir. çocuk doğurmuş olması ise tecavüze uğradığını gösterir. muhtemelen türlü türlü işkencelere de maruz kaldı ginny.

soykırım, tecavüz, kölelik gibi çok sert konuları çok basit bir şeymiş gibi 1-2 bölümde anlatıp geçiyor oda ve bence bu konuları işlemesindeki asıl sebep de dramın dozunu arttırıp mağdurun yanında durmamızı istemesi. ucuz bir yöntem bu ve işin asıl acı tarafı bu değil. adım gibi eminim ki kutsal ejderlerle yapılan savaş kazanıldığında luffy öldürmeyecek kutsalları. kutsal ejderlere, denizcilere ve wg'ye yönelik biriktirdiğimiz tüm öfke içimizde patlayacak seri bittiğinde.

bu arada, 13-15 senedir hayatımızda olan bir karakter bonney. sabaody'de karşımıza çıktı ve o zamandan beri bonney karakterinin nasıl resmedildiği de ortada. senin ben o sapık zihnine tüküreyim oda.
 
Dragonun en çok aranan adamlığı hükümet yada denizcilerden tarafından çok iyi verilmiş. Adam herşeyr kayıtsız kaldığı için istediğin suçu yapıştır gitsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık