Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soda bu drama işlerini harbi isteyince iyi yapıyor en son Alabasta'da bu kadar efkarlanmıştım bir karaktere. Bonney seri sonuna kadar tayfanın himayesinde artık. Son arcta inşallah bunun babasını hikayeye dahil etmez tek beklentim o.

Bu hastalık mevzusuda enteresan duruyor ikinci kez ölümcül hastalık lafını duyduk ilkinde Roger gitti hastalıktan.
 
Kardeşim Karasakal nereden bilsin kızın yaşını, aç en güzel kadın anketine bak orada siteden kaç kişi Bonney'e oy vermiş.

Yolda görsem ben de yürürüm öyle bir hatuna. Burada tek sıkıntı Mangakanın su katılmamış bir sapık çıkması eğer kız 12 yaşındaysa ve böyle çiziyorsa.
Yaşını büyütüyor işte meyvesi dolayısıyla. 12 yaşındaki çocuğu niye böyle çizsin. Belki kendini güçlü göstermek için büyütüyordur. Burada her hangi bir okuyucu veya manga karakterinin suçu olduğunu sanmıyorum, gerçek haliyle gitti de birisi mi sulandı karaktere ?
 
Şu kadar mevzuda Dragon bir şey yapmadıysa bu adam dünyanın en tehlikeli suçlusu olmayı nasıl başardı kaçak bahis mi oynattı ne yaptı
Ne yapabilirdi? Denizcilerin, hükümetin ortasına mı dalacaktı? Her şeyin bir zamanı var. Sonunda onu da yaptı ama bazı şeyler gerçekleşince ve olgunlaşınca oldu. Ginny zamanı Devrim ordusu daha kendi çapında takılıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık