Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 dakika önce tanıdığı Shiaroshi için bile kayıtsız kalamayıp kutsal döven Sai ve Leo. ( Shiorashi kaçırma teşebbüsü hariç pek zulüm görmüyor bu arada)

Bir tarafta ise kendi devrim ordunun komutanlığını yaptığı, kaçırıldıktan sonra kutsal ejderin karısı yapıldığı, zulüm gördüğü, hastalık kapıp öldüğü ve bunlara tamamen kayıtsız kalan Dragon. :D
"Benim bir doktor tanıdık var, onu arayayım" diyor sadece. Tam bir işe yaramaz enişte örneği.
 
Yalnız Kuma'yı da resmen One Piece evreninin peygamberi gibi işledi ha. Adamın kalbi melek gibi, insanların acılarını onlar yerine yükleniyor, elinde Bible ile geziyor ve ömrü boyunca çile çekerek Güneş Tanrısı Nika'nın geleceği günü bekliyor. Bonney'nin hastalığının güneş ile tetiklenmesi de ilginç aslında. Ginny ile evlenen eleman Gorosei'den biri veya direkt Imu bile çıkabilir. Imu temas ettiği kişilere kendi lanetini aktarıyor olabilir mi? Satürn çıkarsa aşırı tatmin edici bir intikam hikayesi izleyebiliriz 1100'de.
 
İm-u çıkmaz Goroseilerinde öyle bir olaya bulaşması imkansız gibi birşey ben şahsen Kutsal şövalye çıkacağını düşünüyorum ya da çok dark bir olay çıkacak(berserk darklığında)
 
"Benim bir doktor tanıdık var, onu arayayım" diyor sadece. Tam bir işe yaramaz enişte örneği.
İşin en acı tarafı ise kimin tarafından kaçırıldığını biliyorsun. Kutsal ejderin eşi yapılmış diye bilgi bile geliyor... 3 komutanın bunların köle avı etkinliğinden kurtulup geliyor. Devrimci ordusu komutanı olarak bu Kutsalların ne kadar pislik biri olduğunu en iyi sen biliyorsun.

İnsanın içi bir cız eder. Yav bunlar Ginny'e nasıl zulüm yapacak. Bir şeyler yapmalıyım diye düşünür insan. En kötü hani şöyle bir şey olsa tamam. Bu kutsallar bazen Sabaody'e iniyor. Sen kaçır bir tanesini gizlice. Komutanını kaçırdıkları için sinirle İşkence yap sorgula. Yav diyelim en azından bir şeyler yapmış . Hem de kutsal sorgulayarak yapmış vay be diyelim.

Sai ve Leo'nun Marijeois'de kutsal dövdüğü yerde, Luffy'nin yumrukladığı yerde Devrim ordusunun başı, bunları devirmeye yemin atmış adamın bunu yapabilmesi gerekir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık