DC’ye gel, küfür serbest diye biliyorum.Hem tasarım hem de karakteristik olarak sinir bozucu bir şey tasarlanması manidar. Son bölümlerde krize soktular beni. Banlanacam diye küfür de edemiyorum.
DC’ye gel, küfür serbest diye biliyorum.Hem tasarım hem de karakteristik olarak sinir bozucu bir şey tasarlanması manidar. Son bölümlerde krize soktular beni. Banlanacam diye küfür de edemiyorum.
Babası Doflamingo'ya nasıl bir iyilik yapmış haberi yok.Hem tasarım hem de karakteristik olarak sinir bozucu bir şey tasarlanması manidar. Son bölümlerde krize soktular beni. Banlanacam diye küfür de edemiyorum.
Zaten çok açık değil mi, Oda böyle efsane karakterleri bi kalemle silmez. Kuzan'a bilerek yenildiğini düşünüyorum açıkçasıDevrimcilerin, denizcilerin içerisinde adamları olması çok olası ve onları alttan destekleyen de ileride Garp çıkacak demedi demeyin...
Gözlük kullanıyorum.Kendi egosu için yapsaydı denizcilere katılır, onlarla beraber halkı ezerdi. Nasıl gözlerle bu seriyi okuyorsunuz, veya okuyor musunuz anlamak güç.
Kimbilir belki Annesini Twilight filmindeki gibi ısırıp onuda bu ırktan olmasını sağlamış olabilir ama vücut kaldiramamistir.Ben şahsen basit bir kutsal ejderin ginny i karısı yapmak istediğini sanmıyorum.Daha cok kutsal şövalye veya daha ileri gideyim 5 elderden bile biri olabilir.Belki annesini de deneylerde kullandılar ve bu yüzden bu hale geldi.
Şunlar tekrar bir görseydik iyi olurdu. On numara çar hepsi.Yarım günde Ginny'yi alır, kutsalları tokatlar, bayrakları asar, hasır şapka filosundanız diye şovlarını yaparlardı.
Dofy op sonu Dragon'un kuracağı yeni sistemde konseyde olur demedi deme.
Duygusal yaklaşıyorsunuz olaya, bir kişi için organizasyon tehlikeye atılmaz. Dragon soğukkanlı olmak zorundaDragon'un anasına sövsen bu kadar eksi yazdıramazdın adama Oda.