Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Bonney iyileşmedi. 10 yaşına gelince öleceğini söylüyor doktor. Meyvesinin gücüyle dışını yetişkin gibi gösterse de, yaşını 9 civarında tutuyor olabilir.
Olabilir ama o zaman taş belirmesi gerekmez miydi vücudunda? Yanlış anlamadıysam güneşe çıkınca derisine etki ediyordu.
 
Ejderlerin kötülüklerini yeteri kadar gördük Oda. Birçok okuyucu Nika'nın adalet getireceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Uzatmadan güncele gel. Ya da bu bölümlere Devrimciler, Dragon, Akainu, Gorosei, Vegapunk detayları koy. Böyle hiç anlamı yok benim için. 1-2 bölüm de yeterdi bu drama üzülmem. Hala bitmedi bu fb.
 
Amiraller sorgusuz sualsiz emir yerine getiren karaktersiz eğitilmiş köpekler kendi fikirleri yok. Belki Fujitora ayrılabilir buradan.

Yonkou'lar gittikleri yere yıkım getiren evren için fazla torpilli güçlere sahip ama kendilerinden başkasını çok fazla düşünmeyen tipler. Belki Shanks bu denklemin dışına ayrılabilir tanıtıldığında.

Shicibikai'ler rahat yaşamak için ruhunu satmış tipler.

Devrimciler tamamen ayrı bir dünya dünya hükumetinin yaptığı her şeyin farkında olan tüm OP evrenini kurtarmak isteyen bir ordu.Başlarında ki Dragon ise seri için en orijinal karakter gibi duruyor şuan için çocukluktan beri tanıdığı komutanlarından biri kaçırılmasına rağmen yapacaklarını teraziye koyup tartıyor ve bir şey yapmıyor. Bizim tayfanın yanında einstein gibi duran Law Dof'u görünce balataları sıyırdı, evrenin en zekisi olan Vegapunk bir çocuk için kendini öldürmek üzereydi. Bir savaşı kayıpsız atlatamayacağının farkında. Dünyanın en tehlikeli adamı olduğu olayda Kuma veya Bonney için çıkmamışsa favori karakterim olacak.
 
Oda ne istiyorsan ulan bu Kumadan.Adamın başına doğduğundan beri gelmeyen kalmadı.Sevdiği kadını kaybetti çocuğunu buldum dedi onunda öleceğini öğrendi.
 
Bence Bonney iyileşmedi. 10 yaşına gelince öleceğini söylüyor doktor. Meyvesinin gücüyle dışını yetişkin gibi gösterse de, yaşını 9 civarında tutuyor olabilir.
Bizimkilerin çokbilmişe girerken suyun içinde buldukları hali orijinal hali gibi duruyor. Yaş uygun yüzünde yara bere yok. İyileşmiş bence aksini düşünmek için sebep yok.
 
Kuma için gereğinden fazla bir dram yazıldığını düşünüyorum. Köle olması veya yaşaması arasında hiçbir fark yok. Şahsen saçmaladığını ve daha kötü ne yazabilirim diye psikolojik eğitim aldığını düşünüyor. Japonya'da yaşayan bir psikolog olsam şahsen deli bu diye muayene etmek isterim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık