Neden bilmiyorum ama özellikle şu sahne beni ayrı bir üzdü:
Belki de den den mushi lerin duyguları ve yüz ifadelerini de aktarabildiği aklıma gelmiştir.
Bu güne kadar ilk defa oluyor böyle bi olay. Oda yaşlandıDaha önce böyle bir durum olmuş muydu? Bu adam ucu ucuna mı yetiştiriyor bölümleri de böyle bir şey ortaya çıkarmış?
Olmaması ne kaybettirir ?Kanka peki o zaman Sabo devrim ordusunun 2.komutanı mıydı?
Adam Goroseilerden kaçtı birde üstüne amirallerden kaçtı yani bu bile Sabonun eksikliğini gösterir nitelikte ayrıca Morleyin meyvesi tam bu görevler için tasarlanmış diyebilirizOlmaması ne kaybettirir ?
Sabo, Morley, Karasu vs. Dragon, Kuma diyelim bakalım halk ne söylüyor.
adamın icraatı yokki hükümet buna zarar versin , millet ondan isyanda zatenDragon sizin deyinimizle hiç birşey yapmasa bile o bu serideki en değerli davanın öncüsü. Korsanlar haricinde bi örgüt kurup Hükümetin sana gram zarar vermesini engellemek bile aşırı büyük bir olay. Kaldı ki devrim ordusunun altın çağını daha izlemedik
Gimmy öldü, Kuma ölmekten bin beter oldu, İva mapuslara düştü, Sabo'yu daha geçenlerde deldiler ölüyordu çocuk daha sayacaktım da gerek yok.. Hangi zarardan bahsediyoruz ? Dragon anca Baltigo'da uzaklara dalsın tabi ki ona zarar gelmez. Pardon Baltigoyu da Teach yok etmişti xDDragon sizin deyinimizle hiç birşey yapmasa bile o bu serideki en değerli davanın öncüsü. Korsanlar haricinde bi örgüt kurup Hükümetin sana gram zarar vermesini engellemek bile aşırı büyük bir olay. Kaldı ki devrim ordusunun altın çağını daha izlemedik