Böyle yazdın ya kesin şimdi goroseilerden biri bunlardan biri çıkar.Öyle bir aygırı kaldıracak evren yok
Böyle yazdın ya kesin şimdi goroseilerden biri bunlardan biri çıkar.Öyle bir aygırı kaldıracak evren yok
Uçan Gemi Sunny işte o durdurur. İşin şakası Dragon'da batı ejderi olsun isterdim özellikle Ancalagon tipi bir şey.Öyle bir aygırı kaldıracak evren yok
Böyle yazdın ya kesin şimdi goroseilerden biri bunlardan biri çıkar.
Tipi benzeyebilir de o büyüklük ve kudrete imkan yok.Uçan Gemi Sunny işte o durdurur. İşin şakası Dragon'da batı ejderi olsun isterdim özellikle Ancalagon tipi bir şey.
Reis devlerde çıkabilir bakTipi benzeyebilir de o büyüklük ve kudrete imkan yok.
Batı ejderi candır ama sadece arka ayaklar olacak Got ejderleri gibi. Bundan daha şekil ejder formu yoktur
Kullanıcının boyutuna göre meyvelerin sınırı değişiyor mu ki? Bir dev Kaido'nun meyveyi yese daha mı büyük olacak misalReis devlerde çıkabilir bak
Değişmesi daha mantıklı olur. Ama böyle bir kesin bilgi var mı bilmiyorum. @SmokerKullanıcının boyutuna göre meyvelerin sınırı değişiyor mu ki? Bir dev Kaido'nun meyveyi yese daha mı büyük olacak misal
her türlü yenerler gençlik ameliyatı olsalar bile ölümsüz değiller kafalarını kesince ölüyorlar.Eğer ki Im ve Gorosei tahmin edildiği gibi “Gençlik Ameliyatı” tekniğiyle ölümsüz olmuşsalar Luffy ve diğerleri ne yaparlarsa yapsınlar Satürn ve diğerlerini yenemez.
Bu noktada Law’ın bunlardan ölümsüzlüklerini alması gerekiyor.