Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim grupta paylaşıldı;

Bölümde bahsi geçen taç olsa gerek. Acaba kutsal ejderlerin sürekli bahsedilen hazinesi bu mu? Hasır Şapka gibi bir öneme mi sahip? Bakalım…
Garp'ın bahsettiği Arıkovanından çalınan Taç Mücevheri. Raftel ile bir alakası olacağını ve Roger tarafından ele geçirileceğini düşünüyorum.
Belki Im’in taktığı taç, o taçtır?
Bakalım Kuma'nın karıncayı bile incitemeyen halinden sözde tiranlığa geçişi nasıl gerçekleşecek
Tiran değil agam, sen hala anlamadın mı? Kuma’nın Tiranlığı = D. lerin şeytan diye anılması. Bunlar kendilerince manipülasyon yapmaya çalışıyorlar. OP aleminde ne Kutsal Ejder diye bahsi geçen sümüklüler “tanrı”, ne de D. ler “şeytan”. Bunlar WG’nin insanları kandırmak için uydurduğu masaldan ibaret. Dofy’nin de dediği gibi, kazanan adalet olur. 800 yıl evvel kazanıp kendi tarihlerini yazmışlar.
 
Adadan çıkıldı bize adayı gösterecek kimse kalmadı artık.Kumanın devamını gösterir mi belli değil.Belki biraz daha Kuma hatıralarına devam eder sonra bizimkilere geçeriz yada komple bizim tayfa akar bu bölüm.Tanrı vadisi beklemiyorum bence sizde beklemeyin :D
 
god valley olayının devamı gelir mi diye düşündüm ama geçen bölüm de tamamen bitirmiş gibiydi yani oradaki mücevherden tekrardan bahsetmesi biraz saçma olur gibi bu yüzden ya im ile ilgili yada kuma fb devam ediyordur.
 
Kuma'nın kral olduğunu ve tiran olarak anılma durumunu öğreneceğiz sanırım. Tahminimce 2-3 bölüm sonra biter flashback.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık