Çok güzel tahmin de Rocks olayından uzaklaştık bölümün sonuna doğruGarp'ın bahsettiği Arıkovanından çalınan Taç Mücevheri. Raftel ile bir alakası olacağını ve Roger tarafından ele geçirileceğini düşünüyorum.
Çok güzel tahmin de Rocks olayından uzaklaştık bölümün sonuna doğruGarp'ın bahsettiği Arıkovanından çalınan Taç Mücevheri. Raftel ile bir alakası olacağını ve Roger tarafından ele geçirileceğini düşünüyorum.
Bölümde bahsi geçen taç olsa gerek. Acaba kutsal ejderlerin sürekli bahsedilen hazinesi bu mu? Hasır Şapka gibi bir öneme mi sahip? Bakalım…Bizim grupta paylaşıldı;
Belki Im’in taktığı taç, o taçtır?Garp'ın bahsettiği Arıkovanından çalınan Taç Mücevheri. Raftel ile bir alakası olacağını ve Roger tarafından ele geçirileceğini düşünüyorum.
Tiran değil agam, sen hala anlamadın mı? Kuma’nın Tiranlığı = D. lerin şeytan diye anılması. Bunlar kendilerince manipülasyon yapmaya çalışıyorlar. OP aleminde ne Kutsal Ejder diye bahsi geçen sümüklüler “tanrı”, ne de D. ler “şeytan”. Bunlar WG’nin insanları kandırmak için uydurduğu masaldan ibaret. Dofy’nin de dediği gibi, kazanan adalet olur. 800 yıl evvel kazanıp kendi tarihlerini yazmışlar.Bakalım Kuma'nın karıncayı bile incitemeyen halinden sözde tiranlığa geçişi nasıl gerçekleşecek