Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma kötü bir insan değil, hiçbir zaman da olmamıştır. Bu kafada biri olsaydı Perona'yı öldürürdü.

Benim kafamdaki senaryoya göre; İvankov yıllar sonra Kuma'ya gelip Devrimci Ordu fikrinden bahseder. Kuma da böylece ekibe katılır. Dünya Hükümeti onun bağlantılarını öğrenince Arabasta tarifesi uygulayıp halkı ona düşman eder. Kuma tiran olarak nam salar, sonra korsan olur biraz da mecburiyetten. Savaş Lordu olması muhtemelen dönüştürüldükten sonra gerçekleşmiştir.

Kafamda oturtamadığım şeyler; nasıl kral olduğu ve hangi motivasyonla dönüştürülmeyi kabul ettiği.
Kızı hükümet tarafından yakalanmıştır. Kızının can güvenliği için veya adada sevdiği insanların güvenliği için böyle bir durumu kabul etmek zorunda kalmıştır
 
Devrimle kral olmuştur belki de. Halka yapılan zulümden fena sinirlenen Kuma katliam yapıp o zamanki kralı devirip yerine geçmiştir. Sonra da Tiran lakabını almıştır.
 
God Valley flashback'i izliyoruz algısına kapılmıştım halbuki Kuma'nın hayatını görüyoruz bu gerçeği yeni yeni kabullenmeye çalışıyorum. Dolayısıyla bu bölüm muhtemelen Kuma ve Ginny hikayesine odaklanmaya devam edecek Oda sensei. God Valley'de olanlar bir başka bahara kaldı Oda sensei ucundan koklattı sadece.

Kuma ve Ginny hikayesi nasıl bir seyir izleyecek merak konusu Oda zamanda ileri gidip Boney'in doğumu Ginny'nin ölümü Kuma'nın hükümdar oluşu ve tiran lakabı almasını Shisibukai oluşunu gösterecek sanırım. Ginny'nin ölümü diyorum çünkü muhtemelen hayatta değil. Tiranlık kısmının Dünya Hükümetinin uydurması olduğunu sanmıyorum neden böyle bir hikaye yaymak için çabalasınlar. Kuma'nın hükümdar oluşu, Ginny'nin ölümü, Kuma'nın tiran oluşu, Boney'in doğumu, Arıkovanından çalınan taç mücevheri, Kuma'nın Devrim Ordusuna katılışı, Kuma'nın Dünya Hükümeti'nin emrine girişi, Kuma'nın denek oluşu bunlar arasında bağlantılar olduğu kesin gibi bir şey. Tiranlık olayı acaba taç mücevheri ile bağlantılı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Acaba o kargaşada bizim çocukların mu eline geçti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık