Roger bildiğin Ace’in yaşlanmış hali
Roger bildiğin Ace’in yaşlanmış hali
WB beşinci sınıf da kalabilir problemim yok sen benle 2v1 oldu iddiasına girecek misin girmeyecek misin ?2v1 mi. Rocks, Roger ve Garp ile dövüşürken WB dahil diğer herkesi Garling ve şebekleri mi tuttu diyorsun. WB ikinci sınıf mı kalmış diyorsun yoksa
Tatil etkilememiştir de, kutsalların zulmünü ve onları korumak için korsanlarla işbirliği yapması koymuştur adama, hatta baya köle feda etmek zorunda kaldılar gibi. Kendisine kahraman denmesini belli ki bu yüzden istemiyor. Gücüne eksi gelmez buradan, Oda işleyemez o ayrı.Yüzünü ekşitme sebebi bu bölümde belli oldu işte. Adam hem tatilinden edilmiş, hem de bilmeden kutsalları korumak zorunda kalmış Kong yüzünden.
Kahkaha attım ne kadar ani bir çıkış yaptın ustam sakinBölüm başındaki köle peşleyen kahpe dölleri en acı şekilde geberip giderler umarım. Shounen triplerini yerim Oda az adam ol kan ve vahşet çiz şunlara
Güç müş hikaye oldu artık, en baba Garp fanı bile şurada Garp ve Roger, WB'yi yenmiştir diyemez, eskiden 2'si tüm şebek tayfayı alıyorduTatil etkilememiştir de, kutsalların zulmünü ve onları korumak için korsanlarla işbirliği yapması koymuştur adama, hatta baya köle feda etmek zorunda kaldılar gibi. Kendisine kahraman denmesini belli ki bu yüzden istemiyor. Gücüne eksi gelmez buradan, Oda işleyemez o ayrı.
Olum bu ne biz ne okuyoruz lan şekilsiz müptezeller dizilmiş 1 hpli köle avlıyorlar gülerek. Kuma'nın dramı ayrı bu ayrı zaten haksızlıkların içinde yaşıyoruz yeter bari kurgusal evrende iyiler gömüp geçsin anasını satayımKahkaha attım ne kadar ani bir çıkış yaptın ustam sakin
Ezelden Garpçıyım bilirsin. Rockslı bölüm 4 sene önce ilk çıktığında dahi Wb savaşmışsa ikisi hepsine yetemez Wb'nin bir şekilde aradan çıkmış olması lazım vs dedim. Genellemeni yesinler RedGüç müş hikaye oldu artık, en baba Garp fanı bile şurada Garp ve Roger, WB'yi yenmiştir diyemez, eskiden 2'si tüm şebek tayfayı alıyordu