Yaz yaz reis biraz morale ihtiyacın varGurara Gurara.
Yaz yaz reis biraz morale ihtiyacın varGurara Gurara.
Garling'in kılıç ustası olarak tanımlandığı kesinleşti.
Mihawk > Garling ise Mihawk'ın güç konusundaki belirsizliği iyice artmış oldu. Bu adam One Piece'in wild card'ı diyebiliriz. Oden'den daha güçlü olduğundan eminim. Oden Kaido'ya zor anlar yaşatabiliyorsa Mihawk da yenebilirmiş gibi geliyor. Adam deli aga, elleşmeyin
Edit: Zoro'nun dualar, şiirler okuyarak kestiği ada büyüklüğündeki kayayı (Pika), Mihawk basitçe kılıcını savurarak kesiyor. Bozuk tasarlanmış bir karakter
Mihawk Wanoya gidememiş diye yorumladım Wbyi desen zaten ilk defa görmüş gibi takılıyordu savaşta acaba big momı gördü mü daha önce hiç ahahahshshhdjsjahshdjKaido Mihawk'a meydan okumaya yememiş diye yorumladım.
Adamın herşeyi çakma çıktı tam özentiymiş @Sir Crocodile haklıymışDoffy herhalde şeytan meyve ödüllü dövüş oyunlarını kutsal olduğu zamanlardan kalma duyumlardan esinti
WB, luffy'nin kizaruya anca yapabildigini. Bir ayagi cukurdayken akainu'ya yapti. Yara alabilir ama kimseden kolay kolay ayar yiyeyecegini zannetmiyorum.Yaranın Garling'den geldiği bariz yalnız. Roger öldükten sonra açmıştır büyük ihtimalle. Önemli olan çakallık mı yoksa bileğinin hakkı mı açtığı yara