Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Roger neden rocks'ı durdurmak istiyor ve Xebec neden ısrarla çekil önümden tarzı konuşuyor harbiden ilginç şeyler olacak gibi umarım soda güzel bağlar :) İnsan merak için de kalıyor Rocks ve tayfası niye geldi bahsettikleri şey ney? Roger neden orada ve neden sanki Xebec'i durdurmak istiyor gibi bir durum hissiyatı veriyor ve ne oluyor da Roger ve Garp birlikte Rocks tayfasını indiriyor Rocks'ın tam amacı neydi ada da ki .

Herkes dev yumurtanın peşinde çıkacak
 
Oda’nın çizdiği şey bu. Orada Roger’a meydan okumayı dillendiren kişilerden biri de Kaidou. Roger, Garp, Xebec, Wb gibi isimlerin akabinde Bm, Shiki ve Kaidou gelir. Kaidou’yu gençliğinde övdüler, o zamanlar bile ölümsüz gibi takılıyormuş. Çok ün yaptıktan sonra da fark edilip Rocks’a katılıyor. Bu bilgiler ışığında az çok ne seviyede olduğu anlaşılıyor.
Tüm Kek arcında Luffy'de BigMom'a saldırmak için çok hevesliydi, tabiri caizse BigMom elinin tersiyle koydu bizim Luffy'e, saldırmak için hevesli olmayı çok büyütmemek lazım. Keza Oden'de Roger'a saldırmak için çok hevesliydi ama durum ortada, reis bi koydu uçurdu adamı.

Belki pek etik olmayacak ama filmlerden tanıdığımız Bullet var bir de, güç değerlendirmesi yaparsak nerede olur bilmem ama Ray ile eşit görüyorlardı adamı, Roger'dan dayak yiyen bir başka kişi oluyor kendisi.
 
Meydan okumak herhangi bir güç seviyesi belirtmiyor bize. Roger'la karşılaşsa tek yiyeceği de apaçık ortada. İlla ki güçlüdür kimse bir şey demiyor da; o adada TOP 10'a bence zor girer. Büyük Kaido fanıyımdır ayrıca. ( Onigashimada başıboş dolanan Kaido özlemi geldi..)
Xebec, Newgate, Roger, Linlin, Shiki, Rayleigh, Gaban, Garp, Garling, Satürn 10 kişi etti bunlardan bir tanesini bile yenemez 21 yaşındaki hali :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık