Dünya Hükümeti'nin kolunun daha uzun olduğu anlaşılıyor buradan. S Tier meyve şimdilik ikisi. Geriye kalan meyveleri çok merak ettim. Adaya gelen herkes en azından bir meyve almış mıdır?Bunlar böyle sağlam meyveleri nerden bulmuşlar Karasakal yami yamiyi bulabilmek için kırk takla attı resmen.
Wb o zamanlar meyvesiz olsaydı bir diğer meyve de gura gura derdimde o zamanlar da meyveliydi galiba.Dünya Hükümeti'nin kolunun daha uzun olduğu anlaşılıyor buradan. S Tier meyve şimdilik ikisi. Geriye kalan meyveleri çok merak ettim. Adaya gelen herkes en azından bir meyve almış mıdır?
Garp'ın da bir meyve almış olma ihtimalini düşünüyorum.
O meyve varken ve üstüne bu kadar güçlüyken Xebec'in altında birleşmişlerse Xebec fena güçlü biri çıkacak demektir. Umarım meyveyi burada kazanıyordur.Wb o zamanlar meyvesiz olsaydı bir diğer meyve de gura gura derdimde o zamanlar da meyveliydi galiba.
Kendileri cok masummuş gibi korsanları devrimcileri kötülüyorlar birde hiçbir korsan ya da devrimcinin kölesi yok ama denizciler insanlara aşağılık muamelesi yapan kutsalların hizmetkarı olmuş insanı değil kutsal itleri önemsiyorlar resmen.one piece'in ne olduğu da umurumda değil luffy'nin hayali de...
hükumet ve hükumeti temsil eden her şey yok edilsin istiyorum. tek isteğim de beklentim de bu.
hükumetin yıkılması dünyadaki kötülükleri yok etmeyecek ama bu aşağılık pisliklerin en tepede oturup ahkam kesmelerindense eşkıyaların hüküm sürmesini yeğlerim. kimin yıktığı hiç mi hiç önemli değil benim için ama umarım taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmaz.