Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru reisin güç gösterişi için serinin geldiği seviye yetersizdi. God Valley olayı ile bu seviyeyi artırma yoluna gitti Oda. 3 bölüm daha beklemek zor ama 1100. bölümde serinin zirve gücünü göreceğiz. :)
 
Tepeden tırnağa mükemmel bölüm. Öncelikle bölümün başındaki kutsalların acılar içinde geberdiklerini görmek ve burada hep beraber coşku seline kapılmak bizlere nasip olur umarım. Rocks tarafındaki at hırsızları da Roger da Garp da o adadaki şerefsizliğe müsamaha gösterecek tipler değiller. BM, Shiki, Kaido vs bile tepki göstermiştir öğrenmişlerse. İyiliklerinden değil ama en azından kıl olmuşlardır. Adada gerçekten kim kiminle ne amaç uğruna savaştı aşırı merak etmeye başladım. Garp'ın buradan bileğinin hakkıyla çıktığı ve birilerini fena marizlediği de bariz. 13 yıldır anime manga piyasasını yalamış yutmuş haldeyim. God Valley fb detaylı gelirse bu alemde yayınlanmış bugüne kadarki en epik bir kaç olaydan biri olur. Göstermezsen külodunun lastiği kopsun Oda.
İşin ilginç tarafı ben adada hükümet tarafından güçlü tipler olmasını düşünmemiştim. Ta ki Garling God Valley şampiyonu çıkana kadar. Şimdi Saturn'de burada. Garling eşliğinde kutsal şövalyelerde burada. Bunların da burada olması God Valley'i çok daha ilgi çekici yapmayı başardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık