aySberg 11 Eki 2023 #561 Tiksav Lee dedi ki: Sensey forumun elektiriklerini kesti hemen jeneratörü devreye soktuk. Devrimciler hep burada içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla ... Site bir tek bende gitmemiş demek ki.Valla ben @sensey in DDoS saldırısı yaptığını sandım.Neyse ki @Alpamis artık sitenin çökmemesi için gerekli bütün önlemleri alır.
Tiksav Lee dedi ki: Sensey forumun elektiriklerini kesti hemen jeneratörü devreye soktuk. Devrimciler hep burada içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla ... Site bir tek bende gitmemiş demek ki.Valla ben @sensey in DDoS saldırısı yaptığını sandım.Neyse ki @Alpamis artık sitenin çökmemesi için gerekli bütün önlemleri alır.
Tanzawa 11 Eki 2023 #562 Kizaru tek yumruğa felç olmuş bi de abisine ağlayıp özür dilemiş xd rogerla garp adam değildir bu arada kimse savunmasın bu saatten sonra
Kizaru tek yumruğa felç olmuş bi de abisine ağlayıp özür dilemiş xd rogerla garp adam değildir bu arada kimse savunmasın bu saatten sonra
King of the Hell 11 Eki 2023 #564 Savaş sonrası Kizaru Satürn arasında yaşanacak senaryo Oğuzhan Alpdoğan - İşsiz Güçsüz 30 Yaşına Gelmiş Aileyle Birlikte Yaşamak www.youtube.com
Savaş sonrası Kizaru Satürn arasında yaşanacak senaryo Oğuzhan Alpdoğan - İşsiz Güçsüz 30 Yaşına Gelmiş Aileyle Birlikte Yaşamak www.youtube.com
Mayhem 11 Eki 2023 #565 Biz dedik ama bu Kaido ayı dedik hayvan dedik canavar dedik... Elin kepçük ağızlı amirali Luffy'nin kral hakisinin kokusuna sarhoş oldu hahahaha
Biz dedik ama bu Kaido ayı dedik hayvan dedik canavar dedik... Elin kepçük ağızlı amirali Luffy'nin kral hakisinin kokusuna sarhoş oldu hahahaha
Kuroro 11 Eki 2023 #566 Adaya gerçekten güçlü birinin geldiği an Luffy'nin oyunu bırakıp amirali aradan çıkarması şaka mı...
Whitebear D 11 Eki 2023 #569 Ruletçi Fujitora amiral şubenin parayı kumarda katlasa bile daha doğrulmaz denizciler.
artyomdh 11 Eki 2023 #570 Ben anlamadım. Bölümde çok önemli şeyler oluyor ama insanlar amiral falan konuşuyor. Teori kasalım, bölümü konuşalım lütfen.
Ben anlamadım. Bölümde çok önemli şeyler oluyor ama insanlar amiral falan konuşuyor. Teori kasalım, bölümü konuşalım lütfen.