Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika'nın davul olayı iyice önemli oldu. Oda bunu nika'nın çağı için bir sembol olarak gösterecek galiba. Ama ama ama anime de çok iğrenç uyarlamışlardı.... Davul değil orkestra çalıyordu... Resmen böyle önemli bir şeyin içine etmişler. Ayrıca sondaki bilmediğimiz kız yanlış anlamadıysam kuma ya kardeşim diyordu. Kızın et sevmesi filan? Luffy'nin annesi olmasın:) Dragon bunlarla nasıl karşılacak acaba. Uzun süredir gördüğüm en iyi bölüm olabilir. Odanın artık dövüş arclarını en fazla 3-4 bölüm yapması gerekiyor. Bizi dört köşe yapacak o kadar arka plan olayı, gizemi birikti ki bunları işlemesi lazım ve bunlar zaten 200 bölüm sürer.
 
3 milyonluk Korsan > 3 milyonluk amiral denkleminden gerekli hesaplamaları yapınca dövüşü de hesaba katarsak WB>2 amiral sonucuna ulaştım ilgilenenlere duyurulur. @Kenshiro @Montana @kaizokuou
WB'nin bu ejderlerin kölelerinden güçlü olduğu Marinford'dan beri belli zaten. Adamlar var olan tüm askerlerini WB'yi tutmak için nöbette bekletti Ace'in başında.

Jinbei bu süreçte denizciler yeni askerler aldı güçlendi dedi diye fazladan değer biçtiler en tepedekileri tek yumrukta felç kaldı sonuç olarak. Amiraller bu serinin en gereksiz karakterleridir. :)
 
Fujitora Marijeois’ten sargıyla çıkınca devrimciler yaptı dediniz. Meğerse Aramaki ile kavga ederken oluşmuş. Bu işin altından bir şey çıkar. Kizaru arcın kalanı yatacak değil.
Adam efendimiz hizmetlerimi sunamadım demiş yattığı yerde son enerjisiyle sonra bayılmıştır. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık