Crocus 10 Eki 2023 #441 cora-san dedi ki: Ginny luffynin annesi hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Direk aklıma bu gelmişti. Tutar
cora-san dedi ki: Ginny luffynin annesi hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Direk aklıma bu gelmişti. Tutar
Sabo 10 Eki 2023 #443 Kuma:Bonney, ben tıpkı Nika gibi insanları özgürleştirebilecek bir kahraman olmak istiyorum!
sır_crocodile 10 Eki 2023 #446 Mu Won dedi ki: Sanji tek yemiş. Rezil herif. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Satürn gözünden ışık atıp adam bayıltabiliyorsa Sanji napsın.
Mu Won dedi ki: Sanji tek yemiş. Rezil herif. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Satürn gözünden ışık atıp adam bayıltabiliyorsa Sanji napsın.
artyomdh 10 Eki 2023 #447 Bölüm baya iyi duruyor. Spoiler çok beğendim. Kuma ile birlikte hem devrimcilerin geçmişini çizecek gibi. Oradan Garling Shanks ve God Valley olayına bağlarsa baya iyi olur.
Bölüm baya iyi duruyor. Spoiler çok beğendim. Kuma ile birlikte hem devrimcilerin geçmişini çizecek gibi. Oradan Garling Shanks ve God Valley olayına bağlarsa baya iyi olur.
Crocus 10 Eki 2023 #448 O değil şu redonun iğrenç giflerini, odanın siluletlerini göre gore dedektif olmuşuz herkes luffynin annesi olduğunu net anladı. 2 dakikada. Bu arada Luffy sanırım Kizaruyu yenmiş, Yada Satürnün yeteneği Kizaruyu etkiliyor
O değil şu redonun iğrenç giflerini, odanın siluletlerini göre gore dedektif olmuşuz herkes luffynin annesi olduğunu net anladı. 2 dakikada. Bu arada Luffy sanırım Kizaruyu yenmiş, Yada Satürnün yeteneği Kizaruyu etkiliyor
ımmaru 10 Eki 2023 #449 Vay be luffy'nin annesini de görüceğiz. şimdiden meraklandım tipi nasıl luffy'e ne kadar benziyor
sır_crocodile 10 Eki 2023 #450 Bonney'in annesi de olabilirmiş et yiyor diyolar ve Ginny-Bonney benziyor.