Lise atarı ne la ikinci yorumdan başladın atara ben sadece ciddiye almayacağımı söyledim.Seninle lise atarı işine giresim yok redim ama neyse garp nefretin de artık ayrılmaz parçan. Canın sağ olsun
Garp savunmaya devam et sen
Lise atarı ne la ikinci yorumdan başladın atara ben sadece ciddiye almayacağımı söyledim.Seninle lise atarı işine giresim yok redim ama neyse garp nefretin de artık ayrılmaz parçan. Canın sağ olsun
A pardon yanlışlıkla dokundum damaraKid'i karıştırmayalaım lütfen
Ne dersen bir fazlası da diyecek misin birazdan? Onlu yaşları mı özledin laLise atarı ne la ikinci yorumdan başladın atara ben sadece ciddiye almayacağımı söyledim.
Garp savunmaya devam et sen
İftiraya mı başladın bir de ? Ben WB-Garp kıyası yapmam.Ne dersen bir fazlası da diyecek misin birazdan? Onlu yaşları mı özledin la
Tamam tamam kral garp çok güçsüz hep kötülük yapmış falan wb desen iyilerin dostu kötülerin düşmanı Bu wb-garp kıyasından sonraki garp yorumların dressrosa döneminde zoro fujiyi döver tezinden bile daha garip olmaya başladı cane. Yorma kendini bu kadar.
Wb ile Garp kıyası yapılır mı zaten? WB nefes alamıyordu adama 2 adımda bir kalp vuruyordu. Garp'ı görünce tansiyonu 5-3'e düşmüş...İftiraya mı başladın bir de ? Ben WB-Garp kıyası yapmam.
Benim hiç öyle beklentim yada düşüncem olmadı.Luffy öyle demiş böyle çıkmış şöyleymiş soyları böyleymiş neden umursayayım ki?Magellanın zehirinden lucci ile savaşından enies lobiden soyu mu kurtardı sanki.Yada Shanks hakisiyle gemiyi soyuyla mı çatırdattı Aramakiyi soyuyla mı çöktürdü uzaktan hakiyi salıp Wb ile kılıç tokuşturup göğü soyuyla mı yardılar?Sevmeyen heryerden bir kulp bulup takar nasıl olsa.Soyu moyu hikaye.Coby bu seride Usoppa verilmeyen değer verilmiş torpil abidesidir.Devlet dairesine tanıdığı ile atanmış memur gibidir.Yok tam tersi normalde insanlar bu shounen karakterini normal bir velet diye seviyor. Mangaka mesaji da çalışıp cabalayip kendini kanıtlayacak diye gidiyor ama bir noktadan sonra yaptıkları önemsizlesiyor. Naruto vb hepsi aynı mantık, luffy köyünde shanks geçecek, Roger gibi sözleri söyleyen çocuktu. Dedesi amiral vb diye gidince yaptığı şeyler azalıyor. Coby daha değerli güç olarak diyorum. Nerede isimsiz bak acayip güçlünmis başarmış dediğin kişiyi özel bir şeye bağlayınca normal insanlar normal kalıyor. Kuina haklı o zaman. İstese de güçlü olamayacağı konusunda.