Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride filmlerde falan hayvan olup zoan yemiş canlılar var. Onlar nasıl dönüşüyorsa choppa da dönüşür. Mesela kartala dönüşen köpek vardı. Kılıcın birisi file dönüşüyordu. Cansız varlık bile dönüşüyor. Sen hayvanın dönüşememesi diyorsun.

Baron tamago da dediğim gibi. Yumurta kabuğu dönüşümsüz standart olarak aktif.
Chopper'dan hariç Zoan yemiş hayvanlar sadece başka bir hayvanın özelliklerini kazanıyorlar, hayvanlık durumlarında bir değişiklik olmuyor. O yüzden bunları Chopper ile kıyaslayamazsın. Chopper'ın normal Zoanlar'dan hiçbir farkı yok aslında, ama o dönüşümünü hiç kapatmadığı için sana her zaman aynı kalıyormuş gibi geliyor. Bu kıstasta verebileceğin tek örnek insan gibi konuşmaya devam edebiliyor olması, ki bunu da kendi isteğiyle yapıyor olabilir. Hatta yapar da.

Tamago'nun da pantolonu kırık yumurta kabuğu şeklinde, meyvesiyle alakası yok. Tamago kelimesi Japoncada yumurta anlamına geliyor, böyle bir tasarımı olması normal.
 
God's valley'de saturn de varmis. Rocks'a bir sey yapamamis Garp ve roger gelmis. Demek ki o kadar da guclu degil. Hatta Im disinda en guclu celestial dragon muhtemelen Garling'dir.
 
Sakin sakin ilerleyen bir sahnede tak diye jumpscare çıkar ya, bu bölümde de tam tersi var. Sinirli ve üzgün bir şekilde okuyordum ama şu sahne geldiğinde bir anda patladım. Çok üzücü sahne ama bir yandan da çok saçma, kutsal ejderlerin denyoluklarını en iyi özetleyen panel dizesi olabilir.
 
e.oda kutsallara karşı çok öfke biriktirdi . Sonları çok kötü olacak. Zaten en büyük taktiği düşmanı iyice kötü gösterip Luffynin zaferini şahlandırmak.

Muhtemelen Nika hepsinin içinden geçecek .

Kutsal ejderler çok pis bir şekilde yok olacaklar .
 
God's valley'de saturn de varmis. Rocks'a bir sey yapamamis Garp ve roger gelmis. Demek ki o kadar da guclu degil. Hatta Im disinda en guclu celestial dragon muhtemelen Garling'dir.
Gorosei sanki bu tür işlere karışmıyor gibi . Rogere de dokunmamışlar . Onların derdi direkt İmudan gelen isimler . Bu isimlerde güçlü olmaktan ziyade dünya düzenine etki edebilecek kişiler ( örnek Vivi ve Shirahoshi )

Yıllar sonra İmu için en büyük tehlike ortaya çıktı ( Nika ) ve onun için bizzat sahaya indiler . Diğer kişiler için aracılarını kullanarak işlerini çözüyorlardı .
 
Geçmişe yönelik yaptıklarını toplayıp böyle bir ürün ortaya koyuyor, ama altyapısı sağlam olmadığı için sırıtıyor.

Bakıyoruz Beş Kadim bu meyvenin varlığından haberdar, özelliklerini de biliyor. Luffy mevzusu defalarca açılmasına rağmen tek kelime etmiyorlar. Meyve uyanınca müdahale etmek akıllarına geliyor.
Daha seri başında 30 milyon ödülü varken Saturn’ün poster sahnesi var.Bu adama dikkat etmeliyiz Monkey D.Luffy diye.Canon diye hatırlıyorum.O zaman değilse bile sonra meyvesini öğrenip bahsetmeliydiler.Yine o velet mi diye tepki verip durdular.Burada tamamen ticari kaygı görüyoruz.Milyonlar satmışsın paraya para dememişsin hala böyle şeyler.Madem retcon değil Luffy’e herhangi bir arcta şöyle muhabbetler döndür Gorosei meyvesine dikkat çeksin imalarda bulunsun güçlü bir meyvesi var meyvenin potansiyeli yüksek falan desin bari.Yani meyveyi gizleyeyim desen de bu kadarını yaparsın.Bunu yapmadığına göre sonradan aklına gelen bir fikir olabileceğine katılıyorum.Başından beri aklındaysa bizi aptal yerine koydu çünkü diğer ihtimal daha kötü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık