Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
586-1086 her iki bölümde Sabo ve Dragon var
587-1087 birisinde Dadan diğerinde de Garp çocukları korumaya çalışıyor
588-1088 her iki bölümde de Garpi görünüyoruz her ikisinde de birisinin öldüğünü görüyoruz.
589-1089 Luffynin köyündeki kişiler görünüyor
591-1091 sentomaru var her iki bölümde
592-1092 patlama oluyor
593-1093
594-1094 her iki bölümde gorosei var
595de Akainu Bonneyi karasakaldan kurtarıyor. Büyük ihtimalle Bonneyi birileri kurtaracak. Bölümde başka olayarda var Sanji de bir şeyler yapmış olabilir.
 
Law ve Kid arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ancak Karasakal konusunda Shanks baya tedbirli davranıyor. Gorosei ile belki bu herifi konuştu. Olabilir ama zaten Luffy için son düşman Sahanks olur, Karasakal değil.
Shanks'ın tedbirli davranmasının da bir sebebi olmalı. Tedbir alması Karasakalın ne kadar tehlikeli olduğunu da gösteriyor bence. Karasakalı arayan bir adamın bunca zaman Karasakalı bulamamasını ben saçma buluyorum. Git Arıkovanına bekle hiç olsun. Madem bu kadar önemli sjhjsh Son düşman Shanks'ta değil. Im olur Luffy için.

Ayrıca Shanks ve Karasakal üzerine bir kumarsa Karasakala bahsimi oynarım. Oda'nın kendisi dahi ne kadar Shanksçı olsa da Karasakal hikaye olarak yer alacağı husus daha fazla, Luffy ile paylaşacağı kozları da.
 
Kuma gelir ve pacifista'lara bi emir de o verir.

Şu robotlara acıdığım kadar kimseye acımadım bu arc. Her 2 dk'da taraf değiştiriyor.
 
Im ilk meyveleri bozduğu bu yüzden goroseilerin yediklerinin böyle(demonic) olduğu bu yüzden deniz-doğa ananın kızgın olduğunu ve meyveleri lanetlediği bu yüzden kadim krallık meyveleri çeşitlendirdiği ve günlük kullanıma da uygun hale getirdiğini çizse negzel olurdu. Şeytani kullanımdan ya da kötü kişiliklerden ötürü siyah duman saflık-iyilik den de beyaz duman da dese böyle bal sürse ama yapmaz. Kuma ve boneyin geçmişini görmek daha önemli meyveyi kim umursar serinin temeli ama olsun drama ekmektir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık