Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hurdaya silahlanma hakisi eklense ne olur ki? Boş saldırılar.

Nerede kullanmış göster? Kid haki kullanamıyor demiyorum zaten. Kid'in haki kullanabilmesi özel bir şey değil. Oda düzgün bir haki göstermedi. 1 tane panel göster. Armament veya gözlem hakisi. Kral hakisinde kaplama zaten yok
Tamam kanka hakisiz yendi Bm'yi :d

Kaido'da maalesef sadece kral haki kaplamayı biliyor bir tene kokalı sahnesi yok. Vah vah. Marco'da haki kullanmayı bilmiyor mesela Koka'lı bir tane sahnesi yok. Bm'de sadece kollarına haki basmayı biliyor hakisi bays çöp en iyi haki kullanan kişi Jinbei... Çünkü biliyorsun Koka kullanmıyorssn haki kullanmıyorsun demektir.

Dostum bunları Oda'ya söyle. O cümleyi ben kurmadım.
Amiralciler yine şaşırtmıyor buradan kendine paye nasıl çıkarttın ?

"Ana karakteri oluştururken, onu çok güçlü yapmamak önemlidir. Mesela Akainu ana karakter diyelim, o çok güçlü olduğundan One Piece bir yıl içinde sona erebilirdi."

Cümlesi bu burada ana karakter Shanks-Kaido veya WB dese de aynı kapıya çıkıyor 1 yıl boyunca bu güçlerde karakter çizip seriyi nasıl uzatmasını bekliyorsun? Misal şuan Luffy'i bayağı güçlü hale getirdi savaştan çok birikmiş soruların cevapları çıkmaya başladı ortaya. Kizaru'yu 3 bölümde denklemden çıkardı adam.

Amiralciler yine şaşırtmıyor buradan kendine paye nasıl çıkarttın ?

"Ana karakteri oluştururken, onu çok güçlü yapmamak önemlidir. Mesela Akainu ana karakter diyelim, o çok güçlü olduğundan One Piece bir yıl içinde sona erebilirdi."

Cümlesi bu burada ana karakter Shanks-Kaido veya WB dese de aynı kapıya çıkıyor 1 yıl boyunca bu güçlerde karakter çizip seriyi nasıl uzatmasını bekliyorsun? Misal şuan Luffy'i bayağı güçlü hale getirdi savaştan çok birikmiş soruların cevapları çıkmaya başladı ortaya. Kizaru'yu 3 bölümde denklemden çıkardı adam.
O kadar tırnak içinde yazmışsın cümleyi, asıl cümleyi de yazmanı beklerdim. Oda bunu demiş:
Ana karakteri çok güçlü yapmak iyi bir fikir değil, Eğer Akainu ana karakter olsaydı bir yıl içinde One Piece'e son verebilirdim.

Bu cümle ile ilgili sorununuz varsa Oda'ya soru sorun. O kadar SBS sorusu var. Ben Oda'nın cümlesini aktarıyorum sadece. Bana açıklama yapmak Oda'nın dediğini değiştirmez. Bu benim cümlem değil çünkü. Adam dediğiniz denklemleri düşünüp kurmuştur cümleyi.

O kadar tırnak içinde yazmışsın cümleyi, asıl cümleyi de yazmanı beklerdim. Oda bunu demiş:
Ana karakteri çok güçlü yapmak iyi bir fikir değil, Eğer Akainu ana karakter olsaydı bir yıl içinde One Piece'e son verebilirdim.

Bu cümle ile ilgili sorununuz varsa Oda'ya soru sorun. O kadar SBS sorusu var. Ben Oda'nın cümlesini aktarıyorum sadece. Bana açıklama yapmak Oda'nın dediğini değiştirmez. Bu benim cümlem değil çünkü. Adam dediğiniz denklemleri düşünüp kurmuştur cümleyi.
Oda: Anneler değil Akainu'yu Kaido'yu bile yenebilir.

Buna ne diyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık