Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlara bana göre şu rötuşlar lazım. Ama tabi beklenti nihayetinde :D
Yamato sanki uyandırmış gibi meyvesini. Zoan formu mistik diye mi yoksa uyanıştan mı kaynaklı o etrafındaki kıvrımlar tabi tartışılabilir ama meyvesi uyandırılmışa da benziyor bence.
Robin için Hakuba örneği ortada, gözlem o kadar da önemli değil ama silahlanma net lazım. Bu son nihai formunda devrimci hatıraları da çizilmişti ve orada koala, sabo vs bir şeyler söylüyordu. O formunda haki kullanabiliyorsa iyi ama normal ataklarına da katmasını isterim. Meyve özelliği o kadar ciddi gözlem avantajı veriyor ki gözlem olmasa bile sorun olmaz. Ama tabi verirse de niye verdin demeyiz :D
Sanjiden hep h.haki bekledim ama vücuduna çok fazla özellik yükledi Oda. H. haki vermeyerek kısabilir karakteri yoksa çok aşırı güçler verilmiş olur. Açıkçası bu kadar özelliği veren meyve bile sayılıdır.
Zoroda karartma mevzusu kesin zaten, olmaz diyeni hep beraber dövelim ama içine kaçan ecinnilere de bir terbiye çekmesi daha önemli bence. Böylece enmaya da daha kolay hükmü geçer belki.
Franky'ye kairoseki teknolojisi ile ilgili wanodan bir anı çizmesi ve bunu kullandırması kesin lazım.
Brookta ve jimbeide hemfikiriz zaten başka şeye gerek yok.
Namiye gözlem şart, ama silahlanma olmayabilir. En azından üst seviye silahlanma olmasın namide de. Ama iklim aygıtına kairoseki tozu atılsın ona varım.
Usoppa tüfek şart değil çünkü o artık karakterle özdeşleşti. Silahlanmayı bassın hayvan gibi o kâfi gelir.
- Yamato'nun uyanış yaptığını sanmıyorum. Tıpkı Luffy'nin Gear 4 formlarında olduğu gibi Yamato'nun da üzerinden o dumanın çıktığını düşünüyorum. Uyanış formu daha büyük bir gücü barındırıyor bence. Bak Lucci ne kadar güçlenmiş. Üstelik Yamato ileri seviye silahlanma ve ileri seviye Kral Haki kullanabiliyor ve Mistik Zoan kullanıyor, yani Yamato eğer uyanış açmış olsa çok daha fazlasını sağlaması gerekirdi. Uyanış gücü çok daha fazlasını sağlıyor.

Lucci'nin, Sentomaru'nun ileri seviye silahlanması olan Ashigara Dokkoi'sini bile fiziksel gücüyle aşabildi. Sonraki bölüm gördük ki Sentomaru saldırıyı durdurmaya çalıştığı halde yemiş. Lucci'ye müthiş bir artı yazar. Yani Zoan'ların uyanışlarında yaşadığı güç artışı çok fazla. Aynı şekilde hız, direnç ve savunmada artıyor. Mitolojik Zoan'ların gücü normal Zoan'lardan çok çok daha fazladır muhtemelen.

Bir de uyanış açmış olanların kişiliği meyveyle çok uyumlu. Luffy'nin uyanış sonrası Nika formuna baktığın zaman çok eğlenceli ve her şeyi yapabiliyor. Lucci'nin uyanışına baktığın zaman Leopar Zoan'ının öldürme dürtüsünün çok daha arttığını görüyoruz. Bence uyanışın olayı da bu, kişinin aklının ve kalbinin meyveyle tam uyumlu olması durumu. Aynısı kılıç karartma içinde geçerli olabilir.

- Robin'in avuç içi ile yaptığı balık adam karatesi tamamen Haki bazlı bir saldırıydı. Kollarını karartmayı da başarırsa çok iyi bir seviyeye çıkabilir. Gözlemi de illa ki olacaktır, geleceği görmesini beklemiyoruz.

- Sanji'nin şu anda gözlemi çok iyi seviye, silahlanması da iyi bir seviye. Vücudunun sertleşmesiyle artık kolay kolay hasar almayacak bir hâle geldi fakat seride her bölümde seviyeler artıyor sanki, bu yüzden Sanji'ye bu güçler yetmez. Ben ileri seviye silahlanma ve Haoshoku Haki bekliyorum.

- Enma olmasa bir cacık olmazdı bundan. Şimdi Enma'ya sözünü geçirebilirse artık adam olur.

- Usopp'un elindeki silah onunla özdeşleşse bile hasar gücü neredeyse hiç yok. Page One'ye karşı bile saldırıları işe yaramıyordu pek. Silah kullansa ve iyi bir silahlanma Haki'si olsa çok daha iyi bir seviye olurdu.,

- Nami'ye gözlem şart bir de silahlanmayla en azından kendini savunabilir. Yoksa iklim aygıtıyla yapılan saldırılara ve Zeus'a silahlanma basması gibi bir durum söz konusu değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık