Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law kingi alamaz. Kingin dibine girse kin kendini patlatıyor. Ayrıca antik zoan ve ırkı sebebiyle hayvan gibi dayanıklı. İçeriden hasar versen ne olacak. Law, teache zarar verdi de ne oldu. Sanıyorlarki tek atacak law herkese böyle. Madem atabiliyordu, hawkisne de atsaydı ne diye kan revan içinde kaldı. Ne diye pageone ile dövüşmekle uğraşmadı. Zoro bile kral haki ile anca indirdi.
Zoronun kral haki kullanmasını fazla abartıyorsunuz. Lufy daha dof dövüşünde kullanıyordu kral hakiyi. Lufynin kaido dövüşünde yaptığı şey kral hakiyi ryou gibi içten patlamalı kullanmasıydı. Zoro daha silahlanma hakisini içten patlamalı hale getiremedi. Dolayısıyla kral hakiyide yapamıyor.anca kılıcına koka kaplıyor.zoro bunu yapabilse zaten lawı rahatça alır derdim. Ama bu zoronun ancak seri sonunda elde edeceği bir güç olacak gibi.
 
Luffy yine rezil olur, muhtemelen bayılır. Sonra da şöyle bir konuşma yaşanır:
@Alpamis @Dattebayo..! @carpe d. em @Raiden @Kenshiro @İtachi_27 @Skywalker @Lucky Luke
buna yarıldım hahaha. Bir şaheser. Eğer senin emeğinse emeğine sağlık kardeş 😂

Nami Kaido arcında iyi iş çıkarttı reis. Zeus'u falan da kontrole alınca Enel cosplay yapmaya basladı. Rüştünü ispatladı bence. Chopper da haki ve uyanışla toparlar da bu Usopp'tan bir cacık olacağı yok. Elbaf'ta da bir düzelme olmazsa yazıklar olsun diyeceğim.
Bu saatten sonra bana bu karakterler p-up almaz gibi geliyor. Hele usop 20 yıldır komedi unsuru iken en fazla elbaf boyunca bir tık cesaretlenir. Onun kaderi korkmak.
Garling'in ünvanı Şampiyondu hatırlatmak isterim
O şampiyon turnuva şampiyonluğu gibi değilde işte adanın güvenlikten sorumlu başı yada sahibi falan gibi bir sıfat diye biliyordum.
 
Yav adam bir silüet koydu, koyarken de elini korkak alıştırmadı Garp Roger falan herkesi koydu içine, sonra seriyi bir türlü bitiremeyince önce damdan nika düştü şimdi bunu pata küte iki kelam anlatır iki bölümde xebec çizer sağ sol profil bir de önden anca kurtulur artık. Hala garling, onun şövalyeleri, kadimler, im, şapka robot vs. Var. İnşallah dur lan birkalar unuttum falan deyip bi de aya götürmez hikayeyi de kapakla fb ile anlatır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık