Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki bölüm luffy yine g5 açacaksa eğer, niye şimdi yamuldu mantık arıyorum ama yok bulamadım

Nikayı mühürlemek gibi bir durum söz konusu olabilir belki . Gorosei sanki önceden görüşmüş edasıyla Nika demiş olabilir , vakti zamanında seni mühürledik tekrar çıktın muhabbetine girse güzel olur .

Kurdukları dengeyi bile anlamamışsınız dengeyi kurmaların amacı imparatorlar güçlerini birleştirirlerse hükümeti indirecek güçte olduğu anlamına gelir 7 savaş lordunun kabul etmelerinin tek amacı dengeyi kurmak ve ilerleyen zamanlarda imparatorleri indirmek anlamına geliyor ve Buda imparatorlerin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor vesselam
Guclerini birleştirseler de yenemezler.

Hükümet çok daha büyük bir güç ve tehdit unsuru. Her yerden şövalye falan çıkıyor baksanıza. :)

Dragonun buraya gelme ihtimali hiç yabana atılmayacak bir hale geldi. Hem nereye gittiği belli olmayan ve hikayesini netleştiremediğimiz bir kuma var hem o kumanın bu hale gelmesinin emrini veren kişi ile Kumanın kızı karşı karşıya geldi.dragonu buraya çekiyor resmen. Ama burası da öyle bir hale geldi ki denizciler luffy ler teach gemisi antik robot satürn birde dragon falan gelirse çorba olur dragonun gelmesiyle belki şövalyelerden bir kaçı bile gelebilir yani nasıl bir geçiş arcıysa artık bunlara hep gebe.

Dragonun buraya gelme ihtimali hiç yabana atılmayacak bir hale geldi. Hem nereye gittiği belli olmayan ve hikayesini netleştiremediğimiz bir kuma var hem o kumanın bu hale gelmesinin emrini veren kişi ile Kumanın kızı karşı karşıya geldi.dragonu buraya çekiyor resmen. Ama burası da öyle bir hale geldi ki denizciler luffy ler teach gemisi antik robot satürn birde dragon falan gelirse çorba olur dragonun gelmesiyle belki şövalyelerden bir kaçı bile gelebilir yani nasıl bir geçiş arcıysa artık bunlara hep gebe.
Luffy ölürken gazete okuyan dragon , kuma ölürken anca Twitterda takılır

Ne alaka kendileri bile bizim için bile efnase dediler ve hiç görmedikleri anlamına gelir ayrıca meyveyi nasıl mühürleyecekler ? Yıllardır meyveyi arıyorlardı ve Benim tahminim meyvede joyboyun iradesini taşıyan kişileri seçiyordu ve luffy de o irade vardı ayrıca luffyde h.haki olmasaydı meyvede uyanmazdı bana göre daha önce bu meyveyi kullanan vardı ama hiç birinde Luffy’nin güçlü iradesi yoktu o yüzden 800 yıl sonra uyandı
Bizim için bile efsane demiyorlar hatta aksine 800 Yıl sonra bile hala uğraşıyoruz demişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık