Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile olan savaşında G5 açtıktan bir bölüm sonra süresi bitmişti ama. Lucci dövüşünde de aynı şekilde. Burada 4-5 bölümdür açık halde daha yeni süresi bitmiş.
Orada bir sürü olay oluyor. Ve zaten ölümden dönmüş. Öncesinde bir yığın savaşı var. Ayrıca yeniden G5'e girip bir sürü daha şeyler yapıyordu.

Burada Kaido büyük ihtimal dişine haki basmadığı halde Luffy bağırıyor.

Burada da net olarak balyozun şeklini aldığı halde hasar alıyor. Kan tükürüyor. Canı yanmadı mı diyorsun buna?
Birkaç üstte mesajım var. Canının yandığını hatırlamıyorum, varsa öyle bir şey savunanlardan özür dilerim yazmıştım. Ben başkaları gibi üste çıkmak için yırtmam kendimi.

Luffy'nin saldırılarının rakiplerinin içinden lastikçesine uzamasının etkisi nedir? Meyve rakibe etki ediyor onu da lastikleştiriyor ama bunun bir artısı var mı saldırıya? Lastikleştirmeyip vursa daha güçlü olmaz mıydı ? Fizikçilerden ve mangacılardan cevap bekliyorum.

Luffy'nin saldırılarının rakiplerinin içinden lastikçesine uzamasının etkisi nedir? Meyve rakibe etki ediyor onu da lastikleştiriyor ama bunun bir artısı var mı saldırıya? Lastikleştirmeyip vursa daha güçlü olmaz mıydı ? Fizikçilerden ve mangacılardan cevap bekliyorum.
Luffy nin uyanış seviyesi olduğundan etrafını lastikleştirmesi durumunu zaten herkes anlamıştır.Dediğin kısım dahamı çok zarar veriyor durumu muallak.Oda görünüş üzerine hep gösterdi şimdiye kadar.Bu arada zaten g5 formunun güç seviyesi g4 e göre bariz yüksek orası kesin.Aynı attığı yumruk g4 de 1 birim güçlüyse g5 de rahat 2-3 katı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık