Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid ilk kullanımda hemen adapte olup alıştı uyanışa. Luffy'nin 3. kullanımı hala yan etkisi. Gearlardaki bu durum harbi artık can sıkıyor. Yeter da.

İmparatorların birbirlerine karşı kazanma veya kaybetme ihtimali var
Denizcilerin kazanma ihtimali olsa dalarlardı
Saçma denizciler tüm güç bir imparatora niye dalsın. Sonuçta İmparatorun emrinde kaç tane adam var. Denizcilerde elit komutanlarla baş edecek çapta koramiraller yok. Tüm gücünü neden bir İmparatora harcasın denizciler. Diğerlerinin o ara eli armut mu toplayacak. Bunun daha devrim ordusu da var. Sistem sıkışık durumda öyle kimse rahat düşüncesizce oradan oraya koşturamaz. Zaten evrende ipleri çözen gevşeten oluşum Hasır Şapka Tayfası

Rakibinin kafasının içine yumruk giriyor ama saldırı okuyucuya o kadar geçmiyor ki bu şimdi güçlü bir darbe mi neye göre anlıyoruz? 3 Tip hakiyi zirve seviyede kullanan Luffyi geri getirin!!
Sadece saldırı değil ki, ben mesela şu an Luffy ve Kizaru'nun seviyelerini de anlayamadım. Kim ne yaptı, gücünün ne kadarını kullandı, hiçbir şey belli değil.

Luffy limitine gelmiş mesela. Kizaru 1-0 Luffy oldu. Luffy 2-3 raund sonra tekler artık. @Alpamis

Sadece saldırı değil ki, ben mesela şu an Luffy ve Kizaru'nun seviyelerini de anlayamadım. Kim ne yaptı, gücünün ne kadarını kullandı, hiçbir şey belli değil.

Luffy limitine gelmiş mesela. Kizaru 1-0 Luffy oldu. Luffy 2-3 raund sonra tekler artık. @Alpamis
Limit dediği umarım G5 süresidir. Öyledir ya. Ama onda bile daha bir şey yapmadan sırf forma girmek ile limiti doluyor herhalde. İyice can sıkıcı olmaya başladı bu mevzu.

Limit dediği umarım G5 süresidir. Öyledir ya. Ama onda bile daha bir şey yapmadan sırf forma girmek ile limiti doluyor herhalde. İyice can sıkıcı olmaya başladı bu mevzu.
Gücü veriyor sonra bu güç "bazı durumlarda" fazla güçlü kalıyor. Öyle olunca da böyle saçmalıyor işte hikayeyi ilerletmek için. En basitinden, Kaido'ya yaptığı final saldırıyı denizcilere doğru sallasa, ortada denizci kalmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık