Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin tekniği kalbini hızlandırıyor. G5'in süresi olması normal. Zaten seri sonunda Luffy'nin öleceği kesin gibi. 40 yılı falan gitmiştir.

Mistik Zoanlari daha yeni yeni görüyoruz. Gözlük yarattı diyon yav. Gözlüklü mi dövdü Kizaru'yu.:D
Yoktan var etti. Tanrısal ne gücü var dedin, ki diğerlerini de sayfılar. Işığı yedi adam. :D Keşke meyvesini çalsalar da hakiden devam etse bir şekilde. Bb dövüşünü bu yüzden görmek istiyorum. O zaman gerçek saf gücünü göreceğiz Luffy'nin...

Yoktan var etti. Tanrısal ne gücü var dedin, ki diğerlerini de sayfılar. Işığı yedi adam. :D Keşke meyvesini çalsalar da hakiden devam etse bir şekilde. Bb dövüşünü bu yüzden görmek istiyorum. O zaman gerçek saf gücünü göreceğiz Luffy'nin...
Tüm Paramecialar Tanrı o zaman. Yoktan var ediyorlar.

Şimdi bu Normal bir şey mi...? Bu herif Luffy mi yani...? Saldırıya bak saćmalığın daniskası... Kaido'ya yaptığında da öyleydi şimdi de öyle. Neyse Nika abim yine icinden geçmiş oldu birinin... Luffy de icerde yatsın kryfine baksın...:artiz:

Konu o değil ki tamam meyveden patlamamış olsun durduk yere insan kafasi patlatan gücü var. Yani karşısına çıkan isimler zaten normal değiller hep öyle manyak manyak güçler geliyor tanrı meyvesiyle eş değer gucteler şu komiklikler şakalar olmasa zaten adında tanrı gücü demese lastiği akışkan formda kullanıyor etrafını lastiğe çeviriyor der gayet güzel bulurduk. ben zaten bunları nikanin sacmaliklarini konusmuyorum. Ama karşıda normal güçler yok yani. İtirazım burda konuyu contexinden çıkarıyorsun.
Benim şikayet ettiğim konu senaryonun değiştirilerek meyvenin saçma sapan bir şeye evrilmesi ve üzerine gereksiz bir misyon yüklenmesi. Nika adı ve saçma sapan çizgi gücü efektleri falan olmasa böyle bir uyanışa bir şey demezdim, hoşuma da giderdi. Hatta yıllar önce lastik uyanışının sıvıya yakın bir akışkan gücü vermesinin olası olduğunu da yazmıştım. Oda'nın "tahmin edilebilir olmamak" adına yaptığı bu saçmalığı mümkün mertebe her fırsatta gömeceğim. Boşuna bunu savunma yani bana karşı.

Etkisi yok nasıl diyon kan alıyordu Kaido Luffy'den bu modta. Hem içten kan öksürüyordu hem dıştan. Katakuri'deki muhabbetin benzeri vardır. Balyoz'un şeklini alıyor vücudu son derece esnek hale geldiği için orada öyle çok hasar almamıştır.
Balyoz şekli almasında mesele yok, mesele hakili balyoz yediği halde meyvesinin savunma gücünün aktif kalarak onu korumaya devam etmesi. Başka bir meyve örneği istedim, olmadığı için veremiyorsun.

Balyoz şekli almasında mesele yok, mesele hakili balyoz yediği halde meyvesinin savunma gücünün aktif kalarak onu korumaya devam etmesi. Başka bir meyve örneği istedim, olmadığı için veremiyorsun.
Moriah'ın gücünü hakiyle egale edemiyorsun. Sugar'ın edemiyorsun. Marco'ya şu zamana kadar hep hakisiz saldırılar yapıldığını varsyacağız o zaman. Bir sürü bulursun. Bunlar Tanrısal güç olmuyor. Tanrısal güç diyorsun saydığın özelliğe bak.

Luffy daha adam akıllı bir atakta yapmadı Kizaru'ya ama formun süresi bitiyor. Cidden bu mu yani? Kaido'da ölümden döndü geldi daha fazla savaştı. Ki öncesinde de bir ton savaşı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık