Luffy artık east blue seviyesi heriflerle kapışmayacak ki bu saatten sonra formdan forma girebilmesi lazım. daha satürn var adada.Luffy başka nasıl nerflenecek?
Adamın derdi başka büyük patladı sen nika mika diyorsun ahahahshdjdkashhdSatürn eski dostu Nika'yı kurtarmaya gelmiş.
@RedTeroR
Hayırdır yine ne uydurdun xDAdamın derdi başka büyük patladı sen nika mika diyorsun ahahahshdjdkashhd
Spor konusundaki red ile sen başkası mısın yoksaHayırdır yine ne uydurdun xD
Kizaru asıl amacı değilken yenmiş Luffy'yi. Gorosei kurtarmasa Kizaru tek atacak yerdeki baygın Luffy'ye.Amiral>Yonkou diyordum ama yanılmışım Amiral=yonkoymuş. Sağlık olsun.
Filo amirali>yonko bize yeter
Kaçırdım olayı galiba?Adamın derdi başka büyük patladı sen nika mika diyorsun ahahahshdjdkashhd
Yok spor konusunda bi olay ondan kaçırmanız normalKizaru asıl amacı değilken yenmiş Luffy'yi. Gorosei kurtarmasa Kizaru tek atacak yerdeki baygın Luffy'ye.
Kaçırdım olayı galiba?
Ben de yine ne uydurdun diyordum, avaraj takımı avarajını bir puan indirdi diye çok fazla canımı sıkmamSpor konusundaki red ile sen başkası mısın yoksa
Kaido da yere düştü diye 100 kere yenildi o zaman?Kizaru'nun yenileceğini anlayınca kaç yaşında adam kendi kalkıp gelmek zorunda kalmış adaya. Bu utanç da denizcilere yeter...