Satürn daha latte felan içer diye bekliyordum. Sonunda harekete geçmiş, Oda seni de yorduk be ..
Kaç olmuştu, duyurmuşsun sonunda sesini.Satürn daha latte felan içer diye bekliyordum. Sonunda harekete geçmiş, Oda seni de yorduk be ..
Satürn latte içmesi yeterliydi normalde Seraphimlere bir emir çakıp tayfayı yok edecekti.Baloncuk olayını öğrenmiş olsa gerek harekete geçiyor yoksa bu artık sadece Kizaru ile olacak iş değil karşıda yonko tayfası var.Satürn daha latte felan içer diye bekliyordum. Sonunda harekete geçmiş, Oda seni de yorduk be ..
Keşke başka şeyleri de duysa , umursamaz herif xdKaç olmuştu, duyurmuşsun sonunda sesini.
Zaten bu ikisi Luffy e yetemiyorsa , Doffy sama hazretlerine bir kere daha hayran kaldım. Çare Doffy samaSatürn latte içmesi yeterliydi normalde Seraphimlere bir emir çakıp tayfayı yok edecekti.Baloncuk olayını öğrenmiş olsa gerek harekete geçiyor yoksa bu artık sadece Kizaru ile olacak iş değil karşıda yonko tayfası var.
Satürn: "Luffy'i Yonkou olarak görmüyorum"Satürn latte içmesi yeterliydi normalde Seraphimlere bir emir çakıp tayfayı yok edecekti.Baloncuk olayını öğrenmiş olsa gerek harekete geçiyor yoksa bu artık sadece Kizaru ile olacak iş değil karşıda yonko tayfası var.
Ryuma'nın tekniği bile kapmış. Sağlam gen. Hiç bozulmamış maşallah.Nolmuş kapağa ? Ryuma soyundan değil mi demişim yoksa Ryuma’nın ikizi değil mi demişim ? Bir yerden soyuna bağlı uzak akraba mı deniyordu onu mangaka açıklamış zaten onu inkar eden yok.