Dur artık lütfen.Hito hito no mi: Model Zeki Metin
Dur artık lütfen.Hito hito no mi: Model Zeki Metin
Nasıl logia ben de çözemedim ama wikide geçiyor adı.Aramaki nasıl logia imiş vay be.
Yanında aşçısı olmadan bir maceraya çıktı bilincini bile kaybetmeden kaybetmiş oldu. Seride hatırladığım kadariyla başka kimse bunu basaramamisti. Biri Bilincini kaybetmiş se kaybetmiş olur. Law ve kid big momdan güçlü oldukları için yenmediler. Lawin meyvesi aşırı bozuk meyvelerden. Sessizlik özelliğiyle yendiler bigmom u. Çocukluğundan beri yanında olan vebig mom u big mom yapan aşçısı olmayınca sonuç bu.Koca Ana aptal mı ?
Yalnız ciddi bir cümle içinde Buggy anlık gümlettiBunun olduğunu hayallerinde bile göremezsin.
Oda, Kid ve Law'ı sadece Luffy'nin rakipleri olmaktan çıkardı. Bu mücadele Luffy, Karasakal, Shanks ve Buggy arasında yaşanacak. Kid ve Law ancak Luffy'ye arka çıkabilirler.
Ve opera da logia değil parameciaNasıl logia ben de çözemedim ama wikide geçiyor adı.
Yav he heoda siluet çizmedi değil, çizemedi.
oda'nın yediği şeytan meyvesi ''siluet siluet no mi model: şeref yoksunu mangaka'' aynı kişi üzerinde yalnızca 1 kez kullanılabildiğinden satürn'ün meyve uyanışını çizmek zorunda kaldı. gorosei tanıtılırken siluet olarak çizmişti daha önce satürn'ü.