Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chapter 1094: "Jay Garcia Saturn."

-Kizaru is still fighting Luffy in this chapter.

-We see the awakened form of Saturn's devil fruit. We will see Saturn transform completely, no shadows.

Note: spoilers by Pewpiece and Saturn info confirmed by Redon

Also, "The Color Spread of Chapter 1094 will be about MONSTER (one-shot by Eiichiro Oda) to commemorate the upcoming release of its anime adaptation." From Scotchinformer

NO BREAK NEXT WEEK.
 
1.094. Bölüm: "Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı, Aziz Jaygarcia Saturn"

Kapakta Oda'nın One Piece'ten önce çizdiği tek bölümlük manga olan ve Ryuma'nın hikayesini anlatan "Monsters" eserinin anime uyarlamasını tanıtmak için renkli kapak var. Tüm Shimotsuki Hanesi üyeleri (Kuina, Koshiro, Kozaburo, Yasuie, Ushimaru ve Onimaru), saldırı duruşundaki zombi Ryuma ve Zoro'nun arkasında poz veriyor. Sahnenin arka planında genç Ryuma ve ejderhanın savaşının silueti görünüyor. Kapakta ayrıca Zoro'nun King'i yendiği saldırı olan "Ippyakusan Jou Hiryuu Jigoku" Japonca olarak yazılmış.

Tüm Barışseverler'in Atlas'ın emrine uyarak Denizciler'e saldırmaya başlar. saldırdığı bir sahne ile başlıyor.

Bonney de Denizciler'le savaşır. "ÖYD" (Ölüme Yakın Deneyim) adında bir teknik kullanır. Bu teknikte elindeki silahla Denizciler'e ateş eder ve buna maruz kalan Denizciler kendi ölümlerine dair halüsinasyonlar görür.

Bonney bu mücadelenin ardından 2 Koramiral ile yüzleşir. Bunlardan biri uzun çeneli ve bıyıklı olan adamdır (adı açıklanmıyor). Ucuda büyük bir deniz kabuğu olan uzun bir sopa kullanarak dövüşür.



Diğer Koramiral ise "Bluegrass" adında yaşlı bir kadındır. "Nori Nori no Mi" adlı bir meyve yemiştir ve bu meyve sayesinde üzerine bindiği her şeyi sürebilir ve kontrol edebilir. Bluegrass, Barışseverler'den birini kullanır, bu yüzden Bonney onunla mücadele edemez.




Sanji, "VegaTank 8" adlı aracın üzerinden atlar ve son anda Bonney'yi kurtarır.

Aniden ateş ve kara yıldırımlarla birlikte Çokbilmiş'in ortasında büyülü bir çember belirir (çember 5 köşeli bir yıldızdır ve içinde 5 sayısı vardır).

Denizciler tarafından, Aziz Saturn'ün adada olduğuna dair bir duyuru yapılır. Tümamiral ve alt rütbede olan Denizciler'in Aziz Saturn'e bakmamaları emredilir. Aziz Saturn'le göz teması kuran bir Denizci askerinin kafası patlar.

Saturn'ün dönüşümü net olarak gösterilir. Vücudunun alt kısmı tıpkı Black Maria gibi bir örümcek şeklindedir ve üzerinde alev desenleri vardır. Sakalı ve saçları uçan bulutları andırır. Lucci ve Kaku'ya benzer şekilde boynunu saran siyah renkli bir bulut şeridine sahiptir. Yüzü insan yüzüne benziyor olsa da burnu daha geniştir. İki büyük boynuzu vardır ve şapkası halen başındadır.

Saturn melez formunu kullanıyormuş gibi görünmektedir, ancak bölümde bunu doğrulayacak bir ibare bulunmamaktadır. Ayrıca kullandığı Şeytan Meyvesi'nin adı da açıklanmaz. Saturn'ün dönüştüğü yaratık batı Japonya folkloruna ait bir yōkai olan Ushi-Oni (Gyüki olarak da isimlendirilir) benzemektedir.



Kizaru ve Luffy arasındaki mücadele sürer. İki taraf da nefes nefese kalmış durumdadır. Kizaru savaşmaya devam edemeyeceğin, aksi halde görevini tamamlayamayacağını söyler.

Kizaru bunun ardından Vegapunk'a saldırmak için süper hızla uçar. Ardından "VegaTank 8"e lazerle saldırır, fakat ıskalar. Yine de Kizaru'nun lazeri aracın üzerinde gittiği buluttan yolu yok eder ve araç yere düşer.

Saturn tüm Çokbilmiş'te duyulacak şekilde Barışseveler'e durmaları yönünde emir verir.

Ada üzerindeki tüm güçlü karakterler (Luffy, Kizaru, Zoro, Lucci, Sanji, Jinbe ve Koramiraller), Saturn'ün sıra dışı aurası nedeniyle bir anlığına duraksar.

Luffy ve Kizaru arasındaki mücadele devam eder. Luffy, Kizaru'ya yetişir. Kizaru, Luffy'nin Beşinci Vites formunun sınırına ulaştığını söyler.

Luffy, "Lastik Beyaz Yıldız Tabancası" adlı yeni bir saldırıyla Kizaru'ya vurur. Luffy'nin yumruğu, Kizaru'nun yüzünden geçer (Onigashima'da Kaidou'nun yüzünden geçen yumruğa benzer), fakat bu saldırı bir sürü yıldız efekti yaratır.

Kizaru bunun çok kötü olduğunu söyler. Ardından hem Luffy, hem de Kizaru yere düşer. Saturn, yere düşerken Luffy'ye bakarken "Nika" der.

Luffy yere düştüğünde yaşlı bir adama dönüşür.

Son sayfada Saturn; Bonney, Sanji, Vegapunk ve Franky'nin karşısına çıkar. Bonney o anda kendisine söylenen bir şeyi hatırlar, ancak hatırladığı sözleri kimin söylediği açıklanmaz. Anılarda geçen sözler;

- Emri verdim, Vegapunk!! Bilinci tamamen yok edilmeli!!
- Ama bunu yaparsanız Kuma...

Bunun hemen ardından Bonney, Saturn'un üzerine atlar ve onun göğsüne bir kılıç saplar. Saturn'un göğsünden kan akmaya başlar...

Haftaya ara yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık