Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki ana düşman, hedef falan biraz yolundan saptı gibi hissediyorum.

Şimdi ilk sezonlara dönelim, özellikle Ennies Lobby'de şu net vurgulanmıştı. Yeni dünyanın hakimi 4 imparator, büyük bir Donanma ordusu ve One Piece'i bulmak isteyen Kid gibi tehlikeli ve potansiyel rakip çaylaklar ve serinin en başından beri ismi geçen ve işlenen Marshall D Teach.

Fakat gelinen noktada işler o kadar karıştı ki. Yani Teach ne alemde, final boss mu değil mi, imparatorluk sistemi zaten Kaido haricinde oldu bittiye geldi garip bir şekilde değişti, Big Mom mal gibi öldü afedersiniz, Shanks'ın ne yaptığı belli değil zaten, Mihawk ve Crocodile yeni bir oluşum kurdu, niye kurdu amaçları ne, neler oluyor tam belli değil. IM çıktı, IM yetmedi yarım ay başlı adam çıktı. Luffy Tanrı oldu, devrim ordusuna zaten girmiyorum bile.

Yani bu anlattıklarım size "of çok heyecanlı" gibi bir his uyandırmıyor muhtemelen, çünkü bende de uyandırmıyor. Sebebi ise her şey o kadar karıştı ki ve 5-10 yıl önce yazılan çoğu şeyden sapmış şekilde ilerliyor One Piece.

Not: Korsanlar Kralı olma hayaline bile bir ekleme yapıldı ya resmen. Luffy'nin en büyük hayali için önce korsanlar kralı olması gerekiyor gibi bir olay çıktı.

Evet kervan yolda düzülür bu doğru. Birçok yazar zaten birçok şeyi yazarken değiştirir, ekleme çıkarma yapar hele ki 25 senedir süren bir hikayede bunun olması kadar doğal bir şey yok. Belki de E. Oda, bundan 20 yıl önce düşündüğü şeyi artık basit bulmaya başlamıştı ve işi daha farklı bir noktaya çekmek istedi. Gayet doğal bir şey bu. Ama bunun yapılış şekli ve hikayenin karmaşıklığı beni yormaya başladı.
 
Goroseilerin hepsinin şekli aşağı yukarı belli.Siluet çizmişti ama biraz da detay vermişti.Bazıları anlaşılmaz formlar Gandi gibi ama Saturn ve uzun boylu zaten tahmin edilecek seviyede.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık