Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo hakide ileri düzey olarak gösterilen bir karakter Karasakal'ın 1. komutanı olarak gözüken Burgess'a tek attı, Fujitora ile eğlencelik takılıyordu. Gorosei bilinen güçler dışında olduğu için Yonkou'lardan da ileri bir güç olması olası.

Başta Yonkou'ları niye düşürmüyorlar o kadar güçlülerse diye bakıyordum da birbirleri arasında savaşan bu kadar çok güçlü korsan olması One Piece'in bulunmasına engel oluyor.
Tamam ileri seviye silahlanmayı biliyor sağlam bir Haki'si de var ama Zoan kullanıcılarının direnci ve savunması gibi güçlü savunması yoktur. Yoksa Sabo'nun gücünü eleştirmiyorum. Orada aldığı saldırıyı arkası dönükken alıyor. Aynı saldırı Sanji'ye işler miydi tartışılır!?

Bakalım hele Gorosei ne seviye çıkacak? Amiral üstü çıkarsa Yonkou=Gorosei>Amiral diye sınıflandırabiliriz. Fakat bu zamana kadar hiç o güçteymiş gibi durmuyorlardı. Tamam hepsinin aldığı yaralardan dolayı savaşçı geçmişi olduğu belli (özellikle Shodai Kitetsu'yu tutan) fakat amiral üstü olmasını da beklemiyordum. Üç amiral içinde Kuzan için en büyük askeri gücümüz dediği için Gorosei için kafamdaki seviye YC1 üstü - amiral altı bir seviyeydi. Dur bakalım tam olarak ne çıkacak görelim!?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık