Türkçe olmadıktan sonra ne fark ederYa bilader bıktım bu arapçadan suri piece mi okuyoruz yeter yahu manga alemine cihad mı yapıldı ingilizce paylaşım yok mu piyasada anasını satayım
Bunu sen mi söylüyorsun duyum mu aldın reis1100. bölümde Dragon'un sahneye çıkacağını düşünürsek arcın sonuna 6 bölüm kaldı demek. Burdan yola çıkarak muhtemelen Zoro dövüşü bitmiştir gibi geliyor.
1094 - Zoro vs Lucci
1095 - Kizaru vs Luffy dövüşü ciddileşir. Uyanış ve h.hakiler ortaya çıkar.
1096 - Dev robot dövüşe müdahale eder.
1097- Satürn, seraphimler ile ortaya çıkar.
1098 - Genel bir dövüş başlar diğer yandan kaçış planları hazır olur.
1099 - Tayfa kaçar.
1100 - Devrimciler vs Kutsal şovalyeler - Dragon 1000 bölüm sonra harekete geçer.
Benin tahminim.Bunu sen mi söylüyorsun duyum mu aldın reis
.
Bu kadar hızlı ilerlediğini hiç görmedim
Oda manga sayıları arasında uyum yapmayı seviyor o yüzden 1000 bölüm sonra Dragon'un ortaya çıkması bekleniyor o yüzden bu şekilde olabilir dedim. Ama biraz hızlı ilerlemiş olur normalde bu olacakları 6 bölümde değil 20 bölümde yapardı ama bence sırf manga sayıları uyumlu olsun diye bunu yapıyor diye düşünüyorum. Misal Seraphimler ile olan dövüşü hiç çizmeden es geçti normalde bunu da yapmazdı ama sırf Sentemaru-Kizaru-Kuma bölümleri ile uyumlu olsun diye yaptı gibi geldi.Bu kadar hızlı ilerlediğini hiç görmedim
Haklı çıkmanı isterim reis bakalım artıkOda manga sayıları arasında uyum yapmayı seviyor o yüzden 1000 bölüm sonra Dragon'un ortaya çıkması bekleniyor o yüzden bu şekilde olabilir dedim. Ama biraz hızlı ilerlemiş olur normalde bu olacakları 6 bölümde değil 20 bölümde yapardı ama bence sırf manga sayıları uyumlu olsun diye bunu yapıyor diye düşünüyorum. Misal Seraphimler ile olan dövüşü hiç çizmeden es geçti normalde bunu da yapmazdı ama sırf Sentemaru-Kizaru-Kuma bölümleri ile uyumlu olsun diye yaptı gibi geldi.