Bunların güçleri ve özellikleri ile ilgili konu açmak lazım . Bilen biri açsa güzel olurÜstteki işte, Honengyo mudur nedir. Şekli benziyor.
Bunların güçleri ve özellikleri ile ilgili konu açmak lazım . Bilen biri açsa güzel olurÜstteki işte, Honengyo mudur nedir. Şekli benziyor.
Ben altındaki sebeplerle ilgilenmiyorum. Ben sonucuyla ilgileniyorum. Sen 19 yaşında yonkou oldu diye övebiliyorsan eksi tarafına da bakmayı bileceksin. Kaç arc geçmiş hala arlong arcındali gibi luffy ihtiyaç olduğu zaman yok devre dışı. Ve bu sefer göz göre göre. G5 e giriyon sonuçları belli ne olcağı belli ama gene de giriyorsun. Hadi girdin savaşı hızlı bitir? O da yok salak salak hareketler. İstersen burda serinin içinden bak Luffye suç bul ya da okuyucu olarak bak Odaya suç bul farketmez. Ben bu iğrençliği görmek istemiyorum. G5 çıktı çıkalı zaten herşey kötüye gitti. Luffynin olmadığı bölümler daha güzel.Yonkou dediğin adamların hepsi olgun insanlar. Luffy henüz 19 yaşında bir çocuk önce bunu bir idrak ediniz. Ayrıca yediği meyvenin de maalesef ağırlığını aldığı bir gerçek.
Onigashima'da çatıya ilk çıktığı zaman ki havası tam Yonkou ağırlığını veriyordu.
WCİ arcınının bittiği zaman Jinbe'ye ölsen bile ölme gibi laflar ettiği zamanda bir kaptan ve Yonkou asaleti vardı.
Saturn güçlü gibi ama ben görünüşünü hiç beğenemedim.
Luffy vs Kizaru savaşı seride okurken en zevk alamadığım savaşlardan biri oldu benim için. Fight baslamadan bir bölüm önceki Luffy'nin tepkisiyle Kizaru'nun Luffy ile iyi bir fight atacağını düşünmüştüm fakat o sahneden sonra böyle bir fighta şahit olmak dengesiz geldi bana umarım biran önce Saturn vs Luffy fightı başlar.
Demek Kaido'nun tek yediği saldırıyı kullansa onu da yiyecektiKizaru saldırıyı göz göre göre yemiş. Luffy son saldırısı ile ışık adamın hızını aştı mı usta? @Alpamis
Gozuki olan yerden mezuki de çıkabilir. Ikisi kardeş gibi bişey. Nioh'ta hep aynı bölgeden çıkıyorlar, 2 vs 1 boss savaşları bile var.En dandiği Satürn.