Çok güçlü olduğu için Pinzoro'yu koymamış Oda. Sayfaya sığmıyor kral.Köylü Zoro'ya bak. Şuradaki adamların adını bilsen zaten Wano KPSS sınavının tarih kısmından fulle yakın çekersin.
Çok güçlü olduğu için Pinzoro'yu koymamış Oda. Sayfaya sığmıyor kral.Köylü Zoro'ya bak. Şuradaki adamların adını bilsen zaten Wano KPSS sınavının tarih kısmından fulle yakın çekersin.
Yine de Stella Vegapunk'un yetki çipinin diğer Vegapunk'lardan hatta Gorosei'den yukarıda olması gerekirdi. Dünya'nın en zeki insanı birgün hedef tahtasına konacağını düşünebilmeliydi. Bütün güçleri Gorosei'nin emrine verdiyse dünyanın 500 yıl ilerisinde olduğu gerçeği One Piece evrenin aptallarla dolu olduğunu gösterir.Son ana kadar buna ihtimal veriyordum, ama bu bölümde emir değişince Atlas "bizden yüksek yetkisi olan sadece Beş Kadim var" diyor. O salaklık yapılmış yani.
Milletin efendisi olan köylüler bunlar kardeş devam et.Köylü Zoro'ya bak. Şuradaki adamların adını bilsen zaten Wano KPSS sınavının tarih kısmından fulle yakın çekersin.
Geri kalanına lafım yok ama boşa ümitlenme bu konuda. Olursa sürpriz olur.Not : Dragonun sahne alacağını düşünüyorum
Bu dayılarda bir iş olduğu kesin . Nika olayından sonra her şey olabilir . Zaten çok manidar Nika diyor sanki önceden görmüş gibiNika en son ortaya çıktığında yeryüzüne inmiş olma ihtimali var mıdır ? Öyle bir hava sezdim.
Şöyle tepeden uzaklara bakmak için iyi ortam . Yüksekte Egghead, Dragon bu fırsatı kaçırmaz .Geri kalanına lafım yok ama boşa ümitlenme bu konuda. Olursa sürpriz olur.
Bahsettiğin dizide Garp Mihawk'ın odasına izin alarak giriyor.Bırak şimdi dizide gerçekleri gördük. Erler bamya yerken adam günde 2000 liralık pirzola gömüyor gemide. Vergiler Tanrı Vadisi kahramanı Garp'ın mideye gidiyor...
Dragon, yeni balkonu Egghead'e kuracak. Manzarası da güzel.Geri kalanına lafım yok ama boşa ümitlenme bu konuda. Olursa sürpriz olur.
Teach etrafta dolanırken gelmesi şaşırtıcı olur, en son adayı bırakıp kaçmıştı. Terk edilmiş bir adaya dönerse, gelip takılabilir tabiDragon, yeni balkonu Egghead'e kuracak. Manzarası da güzel.