Sen kaçırmamışsın işteResimlere daha yeni baktım. Borsalino, kılıç saldırısıyla Nika'nın yüzünü kesmiş. Amiral sevdalıları böyle önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdınız?
Sen kaçırmamışsın işteResimlere daha yeni baktım. Borsalino, kılıç saldırısıyla Nika'nın yüzünü kesmiş. Amiral sevdalıları böyle önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdınız?
Bunlar hologram gibi kopyalar değil mi? Ben öyle sandım çünkü Luffy vurduğunda dağıldı klonlar.Resimlere daha yeni baktım. Borsalino, kılıç saldırısıyla Nika'nın yüzünü kesmiş. Amiral sevdalıları böyle önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdınız?
50 kere dedik bırakın şu hız olayını.İyi de sadece atakları savuşturmada hızlı olsa Lucci gibi birinden Blitz yemesi lazım. Kaptan Kuro misali hem de. Zoro çok hızlı demiyorum. Ama dövüşlerde bir iki istisna karakter hariç, "hızdan dolayı kaybeder" diyeceğimiz bir durum konusu değil.
Hız her zaman önemlidir. Zoro özelinde konuşuyorsanız onun da anlık hızlanması ve reaksiyon hızı üst düzey zaten.50 kere dedik bırakın şu hız olayını.
Onepiece için hız = çöp
Katılmıyorum bence op için çöp.Hız her zaman önemlidir. Zoro özelinde konuşuyorsanız onun da anlık hızlanması ve reaksiyon hızı üst düzey zaten.
WB yavaş diye mi böyle diyon?Katılmıyorum bence op için çöp.
Bigmom bile ayak uyduruyor hıza boş iş.
Genel olarak böyle bu arada.WB yavaş diye mi böyle diyon?
BM de gençken köpek gibi hızlıdır. Ama kadın ekstrem tanklığı ve meyve gücüyle yolunu bulmuş ona çok da sıkıntı yapmamış o yüzden.Katılmıyorum bence op için çöp.
Bigmom bile ayak uyduruyor hıza boş iş.