Reisin İtachi gibi gözleri varÖngörü kabiliyeti şaka mı?
Reisin İtachi gibi gözleri varÖngörü kabiliyeti şaka mı?
Ne oldu. Luffy fanları üzgün. Seri lastik, kauçuk, sibop ne varsa getirinAllah bu Oda'yı davul etsin.
Sıkıntı Oda'da. Luffy'nin avucunun içine düşen birini yerden yere vurması gerekirken herif tuttu ışık olan adamı fırlattı. Burada suç bizde değil, Oda denilen Japon sevicide. Tutturmuş bir japon aktör sevdası, neymiş amiralleri onlardan esinlemiş miş. Sorun kısacası tamamen Oda'da.1092
Luffy'e ne yazdığını bilemiyorum da sana güzel bir eksi yazmış .
Manga ne kadar kötü olursa olsun Luffy'cilerin ağız tadıyla bir dövüş okuyamamaları keyfimi yerine getiriyor.
Zoro atakları savuşturmada hızlı kardeşim bu yeni bir şey değil ki! Aç zaman atlaması öncesi Zoro vs Kaku'ya bak. Orada bile saldırıları karşılama hızı çok iyiydi.Lucci'nin uyanış formunu Zoro kasmadan tutuyor. Kral haki kullansa net fişini çeker. Lucci bir hayli hızlıdır diye düşünüyorum. Soru vs kullanabilen biri. Zoro sıkıntısız karşılıyor. Yavaş diyenler utanır mı sanmam
Katılıyorum , geçen enel şimşek olayını tekrar dile getirdim , şimdi ışığı büküyor , akainu olda magmayıda buktürür , fuji olsa yerçekimini de büktürür şuan , yazar ne isterse yaptırıyordu zaten simdi beğenilmeyen şeyleri de yedirecek yol buldu luffy de , saçma gerçekten son zamanlarda gerçekten düzgün bir panel , hikaye işlenişi bile yok. Adam artık bölüm isimlerini bile düşünmüyor.O değil de... Luffy, G5 modunda yıldırım tanrısı gibi takılırken biz toon gücü dediğimizde; ''Luffy zaten lastik, yıldırım tutup fırlatması normal,'' deniyordu. Şimdi de Kizaru'nun lazer saldırısını içinde özütüp geri yansıtmış. Bu da mı lastiğin doğal özelliği acaba? Gerçi ben fizik konusunda biraz cahilim, belki de öyledir.
Neyse, G5'ten Luffy fanları bile memnun değil zaten. Çok da tartışmaya gerek yok ama aklıma geldi o muhabbet, belirteyim dedim.
Kizaru trollüyor, dalga geçiyor falan diyorsunuz ama bence Kizaru zekice davranıyor. Bu Nika'yla başa çıkılmaz çünkü. O da kopya mopya bir şeylerle oyalamaya çalışıyor işte. Napsın koca amiral...