Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu formda bildiğin oyun oynuyor hala. Bir Kaido sonda onu ciddi hale sokabildi. Bu da Kaido'ya +1000 yazar. Ne Lucci ne Kizaru bunlarla oyun oynuyor. Kaido'ya da başta oynadı ama sonra Luffy ipleri eline aldı. Nika içki gibi bir şey mal ediyor çocuğu.

Atakları iplemiyor, bezbol topu gibi Amiral fırlatıyor. Amiral saldırısını ağzıyla yutuyor felan. Oda ne yapmaya çalışmaktasın.

Luffy üç hakiyi ileri seviye kullandığı sıradaki Kaido dövüşüyle One Piece tarihinin en iyi dövüşünü izliyorduk. Kafa kafaya haki çarpıştırmalar. Güçlü kral haki darbeleri falan.. sonra G5 çıktı Luffy çıktığından beri en estetik dövüşüne sahipken bir anda en rezil izlemesi en keyifsiz dövüşen kişi oldu. Bir de ana karakter bu ne kadar çekilir bilmiyorum
Zoro'nun bu duman olayını da beğenmiyorum ben bu arada. Görsel olarak tamamen kirlilik bence. Öyle karizma falan gözükmüyor hiç. Fazla ısınıp hararet yapmış gibi duruyor.

Luffy üç hakiyi ileri seviye kullandığı sıradaki Kaido dövüşüyle One Piece tarihinin en iyi dövüşünü izliyorduk. Kafa kafaya haki çarpıştırmalar. Güçlü kral haki darbeleri falan.. sonra G5 çıktı Luffy çıktığından beri en estetik dövüşüne sahipken bir anda en rezil izlemesi en keyifsiz dövüşen kişi oldu. Bir de ana karakter bu ne kadar çekilir bilmiyorum
Gökten bir anda Teach gelmeli ve şu meyveyi alıp kuşlara yedirmeli. Luffy sonrasında full haki takılmalı. Ya da böyle küçük bir ameliyat çekip g5'i alsın. Başka çare yok bu rezillikten kurtulmaya.

Luffy bir amiralle yonkouyla dalga geçip saldırılarından etkilenmeyecek seviyeye geldi. Şu an görünen hiçbir karakter Luffy'ye eşit değildir.

Bu formda bildiğin oyun oynuyor hala. Bir Kaido sonda onu ciddi hale sokabildi. Bu da Kaido'ya +1000 yazar. Ne Lucci ne Kizaru bunlarla oyun oynuyor. Kaido'ya da başta oynadı ama sonra Luffy ipleri eline aldı. Nika içki gibi bir şey mal ediyor çocuğu.

Atakları iplemiyor, bezbol topu gibi Amiral fırlatıyor. Amiral saldırısını ağzıyla yutuyor felan. Oda ne yapmaya çalışmaktasın.
Adam kaç kere korktu Kizaru karşısında. Daha nasıl ciddileşsin? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık