Alevler ve idareli kral haki kullanırken denk kapıştığı Lucci içinLucci, Luffy'nin en güçlü haliyle dövüşürken Sento'yu aradan çıkardı.
Kizaru, Luffy'nin en güçlü haliyle dövüşürken Usopp'u ve daha nicelerini aradan çıkarabilirdi.
Seninki rezil rüsva olmuş yine kuyruğu dik tutmak için bütün gün mesai yapman lazım xD
Amiral lobisinin bu kadar eğlenceli ve komik olmalarını beklemiyordum. Ben bundan sonra takılırım bu arkadaşlarla. Herifler Kizaru'nun, Luffy'ye vurmasından bile haz alıyorlar. Yahu bu adam bir amiral ve bu kadar icraat göstermesi zaten beklenen bir şey. Beğenmediğiniz Akazaya Samurayları bile Kaido'ya bir sürü hasar attı.
Amiralleri gömmesi gerekenler biziz ama amiral lobisinden fırsat bulamıyoruz gömmeye.
aynen nika da haksızlık ama oyle deme ayrıca kizaru nika dinlemedi çok büyük adam ve yonko üstüKizaru ışık logiası olmasa ölmüştü şimdiye.
Alevler ve idareli kral haki ne ya aksldjlaksjdaslkdjaslkdasjdAlevler ve idareli kral haki kullanırken denk kapıştığı Lucci için
Zoro: Bu seviyenle kaptanımın karşısına çıkamazsın. Siz alın bununla 2 haftayı geçirin.
Bence olay şöyle orada kim olsa uçacak modifiye yetenek eklerdi E.oda . Misal Akainu olsa oda magma ile uçardı , Sengoku olsa Buddhanın uçma yeteneği var derdi oda uçardı . Sahneye göre şekil alırdı karşıdakinin gücü . Kimse suya düşüp ölmezKizaru ışık logiası olmasa ölmüştü şimdiye.
Zoro tekniğin Türkçe çevirisini duysa kral halısını kapatıp gezerAlevler ve idareli kral haki ne ya aksldjlaksjdaslkdjaslkdasjd
hahahahaha
Düzelttim.Enma tekniğin Türkçe çevirisini duysa kral hakisini kapatıp gezer