Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney olayında yanlarında değil zaten. Ortada bir iş bölümü var neden kendi grubunu bırakıp Luffy'nin olduğu tarafa gitsin? Lucci olayında da demek ki Sanji Kaku'ya, Zoro da Lucci'ye daha yakınmış. Bak sen Oda'nın işine. Kendinden katlarca güçlü birine bir kadını korumak için saldırmışlığı da var.

Bekleyin 1-2 sayıya Saturn'den dayak yiyecek zaten o zaman en azından sallamak için ortada bir sebep olur. :D
Burada saldırma değil savunma dedi Oda. :D Sorunda Oda'da zaten, işine gelince sesleri duyar karakter işi gelmediğinde donup kalmış.

Saturn olabilir bu arada, Sanci Warrior of Science'tı, Saturn de Warrior God Of Science... Sadece amiral kadar güçlü dğeilmiş derim şu anlık Saturn için bu eşleşme şu an olur ve kafa kafaya giderse.

Burada saldırma değil savunma dedi Oda. :D Sorunda Oda'da zaten, işine gelince sesleri duyar karakter işi gelmediğinde donup kalmış.

Saturn olabilir bu arada, Sanci Warrior of Science'tı, Saturn de Warrior God Of Science... Sadece amiral kadar güçlü dğeilmiş derim şu anlık Saturn için bu eşleşme şu an olur ve kafa kafaya giderse.
Oda'ya şimdi bir şey derdim de neyse. :D

Judge Aizen gibi adam. Sanji onun belirlediği adamlarla güç seviyesine uygun zamanlarda karşılaşıyor resmen. Seri bitene kadar science tayfa ile eşleşecek bu gidişle. Queen, Kizaru, Saturn ve nihayetinde Judge yüzleşir artık...

Buna Katakuri bile şu tepkiyi verir

O kadar değil mi? Canavar Korsanları düşündüğümden de zayıf çıktılar. Hepsi Kaido'nun çatısı altına sığınmışlar. Ne King, ne Queen, ne de Jack beklediğimi karşılamadı. Hepsi Antik Zoan oldukları halde yeterince güçlü gözükmediler. Sadece savunma anlamında güçlülerdi. Hepsi güçten yoksundu. Luffy sonrası Katakuri o seviyenin çok üzerine çıkmıştır. Bir sonraki görünüşüne kadar bekle sadece.

Scotch'a teşekkürler

Luffy vs Kizaru

-Luffy Kizaruyu fırlatmaya hazırlanıyor

-Atlas Kizarunun pacifista komutlarını değiştirmek için fabrikaya gitmek üzere

-Vegapunk Atlas ile beraber fabrikaya gidiyor Sanjide onlarla gitmeye karar veriyor

-Bonnie fabrikada denizcilerle savaşıyor

-Zoro Lucci ile savaşırken Lucci uyanış açıyor

-Luffy Kizaruyu fırlatır, Kizaru saldırı yapmak için ışık kopyalarla geri gelir

-Vegapunk, Sanji ve Atlas vakum füzesinin (transfer tüpü) içindeyken Kizaru onlara saldırmaya hazırlanıyor

-Luffy saldırıyı karşılamak için zamanında hazir oluyor ve ekip fabrikaya varıyor ve Atlas Kizarunun komutlarını alıyor

-Bölüm Satürnün bakışıyla bitiyor

Haftaya ara var
Bu da benim spoiler diye paylaştığım paylaşımımdı.

Bölüm 1093 "Güneş Tanrısı Nika."

-Bölüm kaldığımız yerden devam ediyor.

-Kizaru, Luffy'nin formuna şaşırır. Ona Kim olduğunu sorar.

-Luffy, Vegapunk'un Dünya Hükümeti'ne ve donanmaya büyük katkılar sunduğunu onu neden tekrar öldürmek istediklerini sorar.

-Kizaru kaçmak ister ama bedeninde bir tuhaflık olduğunu fark eder. Gözlerinden lazer atar. Luffy saldırıyı savuşturur ve Kizaru'yu ezer.

-Kizaru seri ve hızlı saldırılar yapar Luffy daha hızlıdır ve atakların hepsini savuşturur.

-Luffy Gear 3 formundaki gibi kolunu şişirir ve Kizaru'ya çok şiddetli bir yumruk atar. Kara yıldırımlar çıkar. (Güzel bir çift sayfa)

-Kizaru kanlar içerisinde yerde yatmaktadır.

-Sahne Lucci vs Zoro kapışmasına dönüyor.

-Lucci, Zoro'ya "Seni YC1 olarak görmüyorum."

Zoro karşılık veriyor "Bende seni CP0 Aigis olarak görmüyorum."

-Lucci uyanış formuna geçiş yapar, Zoro'ya arka arkaya Rankyaku, Shigan ve Rokuogan saldırıları yapıyor. Saldırılar King'in saldırıları gibi Zoro'yu uçuruyor.

Lucci, "çok yavaşsın" diyor ve yeni ve gizli bir saldırı yapıyor. "Chokkai"

Zoro saldırı sonrası yere yığılıyor.

Zoro:" Bu kediciği yenebileceğimi sanmıyorum, Sanji Tasketteee."

Lucci, yerde yatan Zoro'ya saldırır. Sanji, Lucci'ye biftek vuruşu saldırısı yapar. Lucci duvara yapışır.

Sanji, Zoro'ya denizci komutanlarının yaklaştığını söylüyor. Zoro Labo katmanına iniyor.

Sanji vs Lucci dövüşü başlıyor.

Son sayfada Jay Garcia Satürn kravatını çıkarır adanın girişinde duruyor.

Birkaç şeyi tahmin edebilmişim sanki. En azından benim tahminimde Luffy, Kizaru'ya sağlam ataklar yapıyordu.

Kizaru'yu fırlatmak ne ya? Allah iyiliğini versin Oda. Dövüşü uzatmak istiyorsun, amiralciklerine dokundurtmak istemiyorsun anlıyorum ama sıçıp batırmanın anlamı ne? Sokarım senin Japon aktörlerine benzerliklerine. Sırf bu yüzden amirale dokundurtmayacaksan bir defol git, iyice baydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık