Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ayrı bariyere çarpmıyor usta, tek bir tane bariyer var zaten. Çıkarken çarptı, girerken de girmek için mecbur çarptı. Yine yanlış yorumluyorsun mangayı. Bonney de aynı bariyere çarptı çıkarken ama büyük bir hasar almadı. Bariyer tırt çıktı anlayacağın.
Hayır biz o sahneyi daima "Bu bariyerlerden birisi bile bir yonkouyu komaya sokacak kadar güçlüyken Luffy ikisine birden maruz kalıp hafif sıyrıklarla çıktı." diye yorumlayacağız. :artiz:

Son düzenleme:
Yakalanma infosu ile yenilgi infosu farklı sayılarda veriliyor. 7 kere yenilgiyi tattığını söylemiş anlatıcı, net o.
Beni ancak Joyboy yenebilir diyen biri mi yenilmiş? Oda bizzat en güçlü varlık diye bağıra bağıra söyledi. Sen böyle birinin yenileceğine ihtimal veriyor musun? Tek hasarını Oden vermişti.

Beni ancak Joyboy yenebilir diyen biri mi yenilmiş? Oda bizzat en güçlü varlık diye bağıra bağıra söyledi. Sen böyle birinin yenileceğine ihtimal veriyor musun? Tek hasarını Oden vermişti.
Eskiden yenilmiş olabilir. Xebec, Roger, WB falan tokatlamıştır bir el. Oradan üç yazılır zaten.

Mangada yazıyor yenildi diye. Adamın kendisine yakın veya üstün gördüğü en az 5 kişi var. Daha bu isimlere ekleyebileceğimiz Garp, Sengoku, Amiraller, Mihawk gibi kişiler var. Çok güçlü çıkmaları olası olan Gorosei, Im ve Kutsal Şovalyeler var. Fakat kimsenin yeneceğine ihtimal vermiyormuş. :D

-Yeni zayıflık eklendi: Bariyer
-Luffy'nin zayıf noktası güncellendi
-Kılıç, Bariyer
Luffy değil de Nika diyelim. Hakiman Luffy'nin böyle zayıflıkları olmaz.

Bariyer yeterince güçlü olsaydı Luffy yenilmişti. Bu utanç @Raiden e yeter.
Çift katmanlı olsa ölüyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık