Şu dakikadan sonra Lütfü için amiral olayının hikaye olması şart. Uzattikca lavaşa döner seri iyice, Teach,Shanks ve İm dışında ciddi bir tehdit cikarsa her tehdit başı seriye +6 ay yazalım.
Buna ben de katılıyorum dostum. Kaido bu kadar erken elenmeseydi keşke. Dövüş sıralaması böyle olmalıydı:Kaido gibi bir yiğite çok yazık oldu ya
Bence Karasakalı da alamaz ama kalanına katılıyorumKizaru bence sadece Kaido'dan güçsüz. Shanks ile denk gider. BM ve Teach'i alır. Tabii bunlar benim yorumum. Aksini iddia edene bir şey demem.
Kizaru’nun daha yolu var burada yedirmez Kizaru’yu.Buna ben de katılıyorum dostum. Kaido bu kadar erken elenmeseydi keşke. Dövüş sıralaması böyle olmalıydı:
Teach
Shanks
Kaido
Kizaru
"Beni indiren Joyboy olacak." dediği için bilerek yenildi reis. Hükümetin düşmesini her şeyden çok istiyordu, bu yolda kendini feda etti.Kaido gibi bir yiğite çok yazık oldu ya
Kizaru karşısında 1037 kadar bilr dövüşüp Kizaru karşılık versin ondan sonra böyle iddialı konuşalım beyler.Buna ben de katılıyorum dostum. Kaido bu kadar erken elenmeseydi keşke. Dövüş sıralaması böyle olmalıydı:
Teach
Shanks
Kaido
Kizaru